ADP3 REUNION: there is always a first time

Sunday, July 30, 2006

Al-Fatihah II

Allahyarham Jeff dan Allahyarham Bob


Baru tadi dapat email daripada Mas Aida aka Kodeng. Dalam emailnya, Kodeng memperingatkan aku bahawa bukan seorang, tetapi sudah dua orang teman ADP3 kita yang telah kembali ke Rahmatullah: Allahyarham Jeffry Rahim @ Jeff dan Allahyarham Mahrizal Ashari @ Bob. Kedua-dua mereka dari kelas NO5.

(Maaf, aku tak pasti punca kematian mereka berdua ini.)

Updated:
Izwa (plus Kodeng): "Allahyarham Jep accident masa travel dengan colleague dia (kat Tapah). Dia duduk sebelah seat driver. Yg lain dalam keta selamat."

From Suffian @ Hucs: Allahyarham Bob meninggal dunia berpunca dari "kideny probelm since 2000 lagi"

Sama-samalah kita sedekahkan Al-Fatihah sambil mendoakan agar roh-roh mereka berdua dirahmatiNYA dan ditempatkan dikalangan orang-orang beriman. Al-FATIHAH


5 Comments:

  • As'kum..Ghaz, Allahyarham Jeff meninggal coz accident kat tapah..Allahyarham Bob plak sakit..sth related to kidney if i'm not mistaken..was shocked coz suddenly je...Al-Fatihah..

    By Anonymous mas, at Sun Jul 30, 01:01:00 PM  

  • Allahyarham Bob dengarnya lambat discover dia ada kidney problem. By that time dah tak boleh buat apa..Budak ofis dia kat LHDN pun terkejut.
    Allahyarham Jep accident masa travel dengan colleague dia. Dia duduk sebelah seat driver. Yg lain dalam keta selamat. I heard this from nona. Apa khabar dia sekarang. Dengarnya dah balik Penang. Semoga dia lebih bersemangat to continue her life..

    By Blogger Izwa, at Wed Aug 02, 12:10:00 PM  

  • aku pegi umah bob dgn badut (affendi a-level) few month after dia meniggnal..
    borak2 ngan mak bapak dia (sbb masa dia meninggal mana ada masa nak borak ngan family dia)

    al kisahnya, dia dah tahu kideny probelm since 2000 lagi..
    sbb ada surat utk buat appointment for dialysis dari hospital klang..tapi dia tak pegi..and tak bagitau sesapa..
    mak dia jumpa surat dia kat barang2 peninggalan dia..

    dia dah tahu, ajal dia dah dekat, and byk dia pesan/ckp ngan mak bapak dia..

    dia meninggal, ketika bapak dia ada disebelah (tgh tido) dlm keadaan aman...dan amat lemah...

    for those who know him dearly, he is a true friend....A TRUE FRIEND....I MEAN IT :'(

    Al-fatihah.........

    By Blogger abu_harraz, at Wed Aug 02, 12:38:00 PM  

  • teringat lagi arwah jepp penah singgah umah aku (kitorang satu kampung kat ipoh tu..). macam2 dia cite pasal apa dia nak buat utk masa depan dia...hmmm...sayu gak bile teringat, tambah plak nak dekat bulan pose ni. arwah meninggal bulan pose.

    -nadia (no4)

    By Blogger Nadia, at Thu Aug 03, 04:19:00 PM  

  • Nona doing fine..dia keje kat Bank Muamalat..aku dah bagi Ghaz email add dia and aku dah ajak Nona masuk sini..dia dah masuk and dah baca ..take care Non!

    By Blogger Amy, at Fri Aug 04, 10:17:00 PM  

Post a Comment

<< Home