ADP3 REUNION: there is always a first time

Tuesday, October 10, 2006

Wajah Kesayangan Hamba (41)

Laila (NO6) & Shahrul


Majlis Pernikahan, Ipoh - 24 Jun 2006


Majlis Perkahwinan, Ipoh - 25 Jun 2006

Majlis Perkahwinan, Bangi - 2 Julai 2006


Semoga ikatan ini berkekalan ke akhir hayat. Insya Allah.

34 Comments:

  • laila, bagai pinang dibelah dua laa ;D so happy for you. Semoga kekal sehingga anak cucu cicit :)

    By Blogger PrincessRen, at Tue Oct 10, 06:31:00 PM  

  • MY BEST FRIEND'S WEDDING.

    am happy for you. very very very happy

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Tue Oct 10, 06:46:00 PM  

  • Laila..congrats.. cun siot. MMg betul la org kata, bila hari kahwin tu, aura seri dia mmg fuHH..*winks at Ghaz...

    By Blogger Amy, at Tue Oct 10, 07:42:00 PM  

  • congrates laila:-)wish u best of luck in ur marriage life....

    By Anonymous mas, at Tue Oct 10, 09:05:00 PM  

  • cepat-cepat buat anak... bestttt

    By Blogger bad S06, at Wed Oct 11, 01:34:00 AM  

  • bad, buat anak best ke? jaga anak best..ko cakap biar terang...

    congratulasi laila ABU kereta persatuan.
    adik ko ti dah kawin ke? kawin dgn sarley ke?

    ghaz is the happiest person bila laila kawin...hmm..musykil gak...

    amy..aku takdak aura seri la masa hari kawin. hari nikah ada...

    By Blogger abu_harraz, at Wed Oct 11, 07:54:00 AM  

  • pasai apa gambaq pakai baju biru bersanding kat pelamin tu dok silang and kaki kanan naik sampai betis? ada semut ka?

    By Blogger JohnLabu, at Wed Oct 11, 09:17:00 AM  

  • Tahniah Laila...... shahdu lak aku nengok.... John.... aku rasa kaki Laila masa tue tak sampai kot... tue yang dok sangkut ke belakang....

    By Blogger Kaza, at Wed Oct 11, 09:29:00 AM  

  • Thanks everyone... seronok jumpa kawan2 ADP3 masa wedding tue. Pian, ABU dah jual & Ti kawen bulan 2... bukan ngan Sarley... johnlabu... time tue dah penat sgt2 dah... kaki dah lenguh giler.... ;)

    By Anonymous -LaiLa-, at Wed Oct 11, 10:50:00 AM  

  • izwa : huih..lain betul rupa hang lela...lain dr dulu.. hang dah kurus lagi ke apa...
    tu yg jadik pengantin pempuan pakai payung tu Amy ke?

    By Anonymous Anonymous, at Wed Oct 11, 01:45:00 PM  

  • ops silap.. yg jadik pengapit pengantin pempuan bawak payung tu Amy ke

    By Anonymous Anonymous, at Wed Oct 11, 01:47:00 PM  

  • pyan: laila adalah kawan yang terbaik pernah aku ada. tak salah berasa gembira utk kawan sendiri. lagipun, aku tahu serba sedikit kisah percintaan laila majnun kita ni. and, of course, aku gembira sebab laila bukan lagi POKOK. the POKOK days has gone. ingat pokok, ingat laila. bukan aku cakap, tu kata encik rozlaini embi. kan lela kaaan.

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Wed Oct 11, 02:08:00 PM  

  • jgn la serious ghaz...

    aku pun baik ngan lela
    kita gi kota tinggi drive ABU kan??
    first time aku lenjan keta orang sampai 170km/h..hehe..korang tido kat jalan felda yang kosong

    ingat lela ingat bunga

    so kalau aku ngan ghaz ingat lela, ingat pokok bunga

    By Blogger abu_harraz, at Wed Oct 11, 03:20:00 PM  

  • eh, aku tak serious. stended aa aku emo je sikit2 pagi2 ni.

    koleq: aku nak tambah sikit lagi. selain pokok, lela juga dikenali sebagai seorang yang sangat sangat sangat pemurah. time2 degree, selain pokok, lela juga memfofulerkan term, "BELI SATU DAPAT LIMA" .. ahahaha

    tak caya tanya kaza. tanya imran ciken.

    eh, kalu ko dan aku dan aku ingat lela, jadi: pokok bunga, BELI SATU DAPAT LIMA.

    cayalah.

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Wed Oct 11, 03:25:00 PM  

  • johnlabu,.. teliti betul engko ye,.. sampai kaki lela pun engko husya habis ye..

    By Anonymous Anonymous, at Wed Oct 11, 03:50:00 PM  

  • teliti? bukan teliti tapi mushkil sebab sekali pandang macam ada sebelah kaki ja, hilang satu gaya

    By Blogger JohnLabu, at Wed Oct 11, 04:30:00 PM  

  • mampuih aku nak gelak tengok hangpa punya comment nih..dok senyum sorang2 depan laptop nih..john, john, cukupla satu bahan dapat buat lawak, abissSS..si Pyan ni pun sama..

    Izwa..Amy mana ah? Bukan aku la kan? Korang dok cakap pasal Amy lain kan?

    By Blogger Amy, at Wed Oct 11, 09:58:00 PM  

  • cakap pasal amy search.
    hari tu ustaz masjid klcc kata, dia dgr rmkl, sekali ada lintas langsung call amy search..

    dj: apa khabar amy?
    amy search : baikkkk
    dj: so..apa aktiviti bulan pose ni?
    amy search: kita berehat lah.takde aktiviti pun. guna la masa utk beribadat....

    Subhanallah..Amy Search pun insaf dan AMAT menghormati bulan pose.

    KEsimpulan, mari kita beribadat sebanyak2nye...
    Tahniah Amy Seacrh...ko lah idola aku di bulan posa....Semoga Ramadhan membawa perubahan pada diri aku dan ngko Amy Search, Amy NO3, Amy MAstura, Amy Ong (eh tu member opis aku, ad Amy Yap jugak) dan kita semua...Ameeenn

    By Blogger abu_harraz, at Thu Oct 12, 07:23:00 AM  

  • Hi izwa, pengapit tue my cousinlah... Lain ka? Mana ada... sama ajer... Kalau tak caya jom kita gi lunch kat SOGO lepas raya.

    Ghaz & Pyan... aku masih pokok lagi... mana datang bunga tue pyan?

    By Anonymous -LaiLa-, at Thu Oct 12, 08:56:00 AM  

  • bunge tu sebab ko keja bank negara...sebab banyak bunga deal ngan bank negara ni...

    p/s nasib baik aku tak ingat kijang..(logo bank negara)

    By Blogger abu_harraz, at Thu Oct 12, 09:43:00 AM  

  • izwa : jom la lela kita lunch sama lepas raya, ngan ajie jugak.. btw.. hubby u nampak familiar la.. budak adp3? rasa macam pernah selalu nampak dulu.

    amy..sebenanya aku nak ckp ko la.. ahaks.. ada rupa ko la...

    By Anonymous Anonymous, at Thu Oct 12, 02:16:00 PM  

  • okay izwa: my email: laila@bnm.gov.my

    By Anonymous -LaiLa-, at Thu Oct 12, 03:39:00 PM  

  • okay izwa: my email : hfhh107@yahoo.com

    By Blogger abu_harraz, at Thu Oct 12, 03:59:00 PM  

  • okay izwa: my email : jokar77@yahoo.com

    By Blogger JohnLabu, at Thu Oct 12, 04:47:00 PM  

  • okay izwa: my email : poyo_ah_korang77@yahoo.com ehheheh nak numpang gak tuh..ko patut bangga laila sbb aku ghaser post ko nih paling banyak comment dari org gila cam pyan ehehehe

    izwa..bukan aku la..pengapit laila tu gila kurus ok..it is so not me ehehe.. kat mana iras2 dia..oh mata dia yg besar cam aku kut ehehe..

    By Blogger Amy, at Thu Oct 12, 11:08:00 PM  

  • wow! laila! sungguh cun sekali! congratulations.

    By Blogger cikPijah, at Thu Oct 12, 11:49:00 PM  

  • lela, hubby u budak adp3 ke? ai pon tatau. mana you sorok hubby yu. ai tak pernah nampak pon, kalau sama batch.

    :P

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Fri Oct 13, 12:06:00 AM  

  • aii? kawabn baaaikkk punye pun lela sorok gak hubby dia?
    memang pokok bunga betul..

    amy, aku gila2 remaja...(maksud tersirat di sini, aku remaja)
    (maksud lagi tersirat kat sini , amal ibadat aku masih remaja...belum matang dan mantappp)

    By Blogger abu_harraz, at Fri Oct 13, 07:31:00 AM  

  • aku gila gila remaja farok gagak hitam anak datok

    By Blogger JohnLabu, at Fri Oct 13, 08:06:00 AM  

  • johnlabu: ko ckp pasal faroq gagak hitam terhingat plak zaman rosyam nor gonjeng jadik si remy dlm cite tu hehhe

    By Anonymous Rosnah, at Fri Oct 13, 08:44:00 AM  

  • cehhh.... aku ingat hang teringat kat aku.. kat remy tu buat apa..

    By Blogger JohnLabu, at Fri Oct 13, 10:52:00 AM  

  • remy tu skang dah jual tongkat ali dgn mawi

    By Blogger abu_harraz, at Fri Oct 13, 11:37:00 AM  

  • Aper citer si farouk tu?

    By Blogger bad S06, at Sat Oct 14, 06:21:00 AM  

  • farouk tu, nama dia dah bagi kat badak kat zoo negara.

    apsal ko nak ke nama tu? buh kat kapal tghobang ko?

    By Blogger abu_harraz, at Sat Oct 14, 06:41:00 PM  

Post a Comment

<< Home