ADP3 REUNION: there is always a first time

Tuesday, October 10, 2006

ANNOUNCEMENT

Two things:

1. Can someone please design a logo for our ADP3 1oth Year Reunion? Nak guna logo tu dalam future correspondences, or perhaps in coming up with a T-shirt - that sort of things. If possible, try to incorporate these (now, defunct) logo(s). Thanks to Azizul Rahman who still keeps these logos after so many many years!



2. Nak tambah kerja sikit kat J/K Registration kita tu .. hehehe, jangan marah nooo. Besides gathering updated information on fellow x-ADP3, aku cadangkan (read: ?) nak kumpul contact details and information tentang x-staff/lecturers time UPP and ADP dolu-dolu. Sooo, kalau korang ada contact details tentang mana2 lecturer(s) UPP or ADP, please send the details to adp3reunion@yahoo.com

Chances are we might "invite" them to our proposed reunion. Ada bantahan?

24 Comments:

  • haa ari tu aku ada bukak website uitm..esp school business..ada npk 2/3 org lecturer kat ppp dulu..ermm kalau time deg punye lect leh ke?

    By Anonymous mas, at Tue Oct 10, 05:11:00 PM  

  • mas: lecturer adp dan upp. some of them memang ajar degree business pun, eg pn mazini, pn shima, pn zue tu suma lecturer adp then, sambung ngajar ke degree. apa2 pun, yg kita interested, lecturers time upp dan adp.

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Tue Oct 10, 06:08:00 PM  

  • Takde..saya sokongggggg..

    By Blogger Amy, at Tue Oct 10, 07:39:00 PM  

  • aku nak cadang kita jemput kakak OC ADP1 dan ustazah siti khursiah

    By Blogger abu_harraz, at Wed Oct 11, 07:38:00 AM  

  • ghaz, apsal suma lecturer pompuan je ko ingat?

    By Blogger abu_harraz, at Wed Oct 11, 08:55:00 AM  

  • aku sokong sangat kalau bab nak jemput ustazah siti khursiah nie.... alahai nervous lak rasanya ... hahahaha

    By Blogger Kaza, at Wed Oct 11, 09:33:00 AM  

  • Ustad Azam tak mau jemput ka?

    By Blogger JohnLabu, at Wed Oct 11, 11:37:00 AM  

  • koleq: sebab lecturer2 business + accounting 99% perempuan; kecuali en mat diah. then again, en mat diah tak ngajar degree.

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Wed Oct 11, 02:25:00 PM  

  • koleq: apa hal la ko fetish sangat ngan kakak OC adp1 ni? aku pon tak faham. habaq mai sikit.

    john labu sendayan: kalau ajak ustaz azam, kena ajak ustazah rafeah sekali. n' ari tu aku jumpa ustaz azam kat london, dia buat phd kat sana. dah balik malaysia agaknya dah.

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Wed Oct 11, 02:27:00 PM  

  • Ghaz..kak Linda tu lawa la! Sbb tu la pyan camtu..ajak ah en mat diah tu..dia ajar kitaorg economy dulu..sampai sekarang aku ingat dia buat lawak dlm kelas pasal pil viagra ahahah

    By Blogger Amy, at Wed Oct 11, 10:03:00 PM  

  • ghaz, amy dah menjawab segalanye....hehehe
    (bukan amy search < sila refer comment lela kawen)

    dr azami (ABIM) tak jemput ke??


    I quote mat diah(lebih kurang)," No 24 tu, tak kan kamu bubuh jawapan dia A, tak logic langsung. Kalau A dah tak logic mesti C pun tak logic. Tinggal dua je B atau D. Kalau orang tak bijak je pilih D".

    Abis je ayat tu, satu kelas tukar jawapan ke B. Tima kasih cikgu!!!

    (situasi berlaku ketika quiz or exam)

    By Blogger abu_harraz, at Thu Oct 12, 07:27:00 AM  

  • Subjeck paling BENGONG speanjang aku jadik pelajar. PCL 101. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 1 credit hour

    By Blogger abu_harraz, at Thu Oct 12, 07:28:00 AM  

  • pcl tu subject mende?

    By Anonymous ghaz, at Thu Oct 12, 12:14:00 PM  

  • PCL 101..bukan kelas communcation ke? bukan kelas ni ke yg pyan dok ushar zied? eheheh

    By Blogger Amy, at Thu Oct 12, 11:11:00 PM  

  • communication tu PCO110 .. pcl tu subject apa?

    aku kelas ngan devi white. hehe. aku pernah kelas ngan laki bini white. bini baik, laki dia .. aiyo, strict gilerrr.

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Thu Oct 12, 11:21:00 PM  

  • I loved that PCO110. Ngan Mrs White gak. Classmates yg aku ingat Shell, Zachy, Nash Dll. Best! it gave me confidence in public speaking.

    By Blogger bad S06, at Fri Oct 13, 05:42:00 AM  

  • aku kelas ngan patma devi white

    By Blogger JohnLabu, at Fri Oct 13, 08:11:00 AM  

  • PCL to library lah!

    amy, aku ushar zied pco 110 lah..
    pssst... mana ko tau ni??

    bad, apsal ko pakai spek bawak kapaltghobang? silau kah? takde windscreen kah? atau cas cool kah?

    john...itu je ko ingat bulan2 pose ni

    By Blogger abu_harraz, at Fri Oct 13, 10:45:00 AM  

  • library kalu PLS ... gegegege

    memang devi white baik gile. sporting pun iya gak. aku pun suka devi white. bill white, kalau kat luar baik. tp kat dalam kelas gila tegas.

    mana la dorang tu kan.

    :P

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Fri Oct 13, 02:40:00 PM  

  • Hehehhe Pyan...aku ada terbaca confession ko dlm gambar zied kawin..eheh memori aku cerdas nih.. kalau pasal gossip mmg terror.

    By Blogger Amy, at Fri Oct 13, 05:33:00 PM  

  • Alaa mestilaa pakai spek pyan cam ko pakai spek drive keta, lagi pun kalau stewardess masuk senanglaa usya atas bawah heh he he...

    By Blogger bad S06, at Sat Oct 14, 02:06:00 PM  

  • ghaz...aku saje je buat typo..nak tgk ada org perasan tak..
    congrats...

    amy,
    aku kata aku ushar zied ke? aku pun ushar rafidah azizah sulaiman...
    tapi kalau ko tanya siapa ushar aku?
    perghh...tak leh nak jawabbbbb..rameeeiii...kena amik nombor

    bad...usha atas bawah, apa benda yang tangible yang bleh dapat selain dosa? sila beri penjelasan

    By Blogger abu_harraz, at Sat Oct 14, 06:45:00 PM  

  • hehehe Pyan..ko mmg..pantang jumpa dahi licin..erk sure ke ada org ushar ko? Siap kena ambik no? ishH isHh, yg pasti bukan aku ah..ehehe

    Oh kalau bad yg tengok, dosa..kalau pyan yg tengok, takpe..*Bad, aku sokong ko ni, kena bagik aku duit raya warna ijau eheh*

    By Blogger Amy, at Sun Oct 15, 10:52:00 AM  

  • amy...itu dulu...masa tu tak kenai dosa..
    hehehe
    by the way...5 inggit je duit raya dari pilot berkaliber ni???

    By Blogger abu_harraz, at Mon Oct 16, 07:19:00 AM  

Post a Comment

<< Home