ADP3 REUNION: there is always a first time

Friday, July 28, 2006

Permisi bapak-bapak, ibu-ibu ..

Baru semalam ja Mary pesan suruh buat entry minta izin daripada korang2 semua. Aku tak buat semalam. Nah, hari ini, ternyata penting sangat bagi kitaorang buat public announcement ni.

Yang aku nak cakap ni pasal, using Zied's word, "Ghaz's links".

Seperti yang korang perasan, dalam blog ni, aku dan geng2 admin ada banyak letak link2 sana sini .. cam siti situ sana sini je la kan. Kitaorang letak link2 tu semua in good faith. Makna kata, while we recognize your right to privacy, kitaorang tetap la jugak letak link2 tu kat sini as our small contribution to enable long lost friends to get in touch with you. And that is the only reason why we put all links we could possibly find here: blogs, Friendster, Fotopages, YM etc. In the main, the links and documents we included in this blog are public documents that could be found on the Internet; with exception for a few items.

Tapi, kalau ada sesiapa yang tak berapa comfortable with all the publicity we have given to you, please let us know ASAP and we will make every effort to remove the offending documents and/or links straight away. Kalau tak ada feedback daripada korang2 yang berkaitan, kitaorang kat geng2 admin blog ni assume we have gotten your approval ya. Classic case, kalau diam tanda setuju.

Peace! Kacang Pis!


0 Comments:

Post a Comment

<< Home