ADP3 REUNION: there is always a first time

Wednesday, October 04, 2006

Kenangan Terindah (I)

Tamrin Graduasi
- thanks Hanum SO6


Gambar time kursus ape ntah.. tapi konon2 nya untuk prepare diri sebelum ke obersi lah.. kite pun belajar lah sembelih ayam sendiri. Aku punye sembelihan cukup syarat ye.. takde reject2. tapi ade gak ayam2 yg direject sebab tak cukup syarat sembelihan. Ayam2 yg halal tuh ... dimasak dan dimakan...hahahah .. yum.. yum..

bergambar dgn ayam sebelum dikorbankan


****

Kursus Minda Waja
- kalau tak silap kat Klang


***

Inter-matriculation Centers Sports Carnival
(ghaz: suka2 je aku kasi tajuk .. ngeh ngeh ngeh)

Gambar nih aku confuse siket. Tak sure samada PEKIMA or PESUMA..
tapi tournament inter matric center, PPP konon nya matric center for ITM lah waktu tuh .


***


Sekiranya sambutan menggalakkan .. aku scan lah lagi gambar. Kelakar lah pulak tgk gambar lama2 nih ... sure tersenyum je bile imbas balas kenangan2 tuh.

Selamat menyambut Ramadhan untuk semua. Make use of this Ramadhan dgn memperbanyakkan amalan as though this is our last Ramadhan. Till we meet again Insya-Allah time reunion nanti. Ameen


Pictures contributed by Kechik

27 Comments:

  • eh. aku nak tahu apa jadi pada yusniza yusuf dan rafidah azizah sulaiman. apa citer si fidd tu ek? last jumpa pun masa gi kenduri kahwin dia ngan laila, years ago.

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Wed Oct 04, 06:21:00 AM  

  • Di mana aku waktu semua ini berlaku? Eeehhehe aku tak tahu pun ada kem ibadah tu..apo lah aku ni..Gila berani si Nurul ni pegang ayam rilek jek eheh
    Minda Waja aku pegi, tapi aku 'dipaksa' pegi dgn bebudak JPA..sebab nama aku antara yg terawal dlm list MARA.. buat kat mana eh, tapi masa waktu malam tu aku satu group dgn ET,merentas paya..yuck..

    By Anonymous Amy, at Wed Oct 04, 06:35:00 AM  

  • sexist!!..
    apsal gambar aku ngan kaum aku takde??!! gambar BAD Sheila on Six pun takde???

    hmm..ghaz...rafidah azizah yang bukan menteri tu dah ada anak ke? dia maintain cun cam dulu ke?

    By Blogger abu_harraz, at Wed Oct 04, 07:37:00 AM  

  • eh koleq, ko pakai tie tak ari ni? ko basuh dah ke belum tie ko tu?

    eh koleq, aku sendiri pun tanya orang. ko tanya aku pulak.ko tak cukup tidur gosok tie ko cantik2 ka??

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Wed Oct 04, 08:11:00 AM  

  • mr edward,
    aku tak pakai tie ari ni..sebab takut riak air muka aku ada unsur2 riak.

    nanti ko kim salam la kat dia..aku peminat dia dalam diam dulu..kuang kuang kuang..tapi sebab nama dia ala2 menteri yang tak sealiran denagn aku (ye la aku dulu masa SRP amik seni perusahaan, menteri tu amik perdagangan) tu yang aku tak berkenan tu...kueng kueng kueng

    By Blogger abu_harraz, at Wed Oct 04, 08:28:00 AM  

  • Kursus Minda Waja tu bukan ka Klang.. aku satu group ngan apan, ijam, arwah jeb dan sapa lagi ntah aku tak ingat.. yang aku ingat mat wan masa kursus tu insap sat.. lepas tu tak insap dah

    By Blogger JohnLabu, at Wed Oct 04, 08:52:00 AM  

  • satu lagi gambaq sembelih ayam tu aku cuma ingat kat wan pekzah ja... sebab dia sembelih ayam sampai putuih kepala... cannibal sungguh!

    By Blogger JohnLabu, at Wed Oct 04, 08:54:00 AM  

  • huh.. putus kepala...
    itu bukan sembelih dah tu.. itu kira pancung...memang jepun betul...



    -apai-

    By Anonymous Anonymous, at Wed Oct 04, 09:08:00 AM  

  • Ha ah John.. aku pun ingat sangat yg wan Faezah sembelih ayam sampai putus tuh.. hehehe..
    Anyway .. ade lagi gambar on the way.
    - kechik -

    By Anonymous Anonymous, at Wed Oct 04, 09:21:00 AM  

  • wan pekzah memang ganazzzzzzz....
    (ni tak refer kepada ganaz azwar ye)

    kalau dia sembelih lembu agak2nye la..jadik cam tu tak??

    kalau dia beniaga, agak2 dia sembelih orang tak? sib baik dia skang lecturer UiTM...takde la nak semelih2

    By Blogger abu_harraz, at Wed Oct 04, 09:21:00 AM  

  • hahahahaha aku pun ada dgr wan faezah potong kepala ayam.. sadis sungguh.. hehehe.. baru teringat sekarang.. wah best nyer tgk gambar lama.. best giller...

    By Blogger PrincessRen, at Wed Oct 04, 10:17:00 AM  

  • mary gambar kucing ko tempting la...nanti wan pekzah sembelih baru tau

    By Blogger abu_harraz, at Wed Oct 04, 11:40:00 AM  

  • hahaahaha... takut nyer aku dgr.....

    By Blogger PrincessRen, at Wed Oct 04, 11:45:00 AM  

  • Kureng asam punya kekawan, bukan aku pancunglah, ada 'teknikal' error masa sembelih. Tup-tup2 plup terpancung hahaha

    -wan not cannibal :P

    By Anonymous wanf, at Wed Oct 04, 11:57:00 AM  

  • A'ahla amy, apsal aku pun tak sedar pun kewujudan kem ibadah ni..kekekeke..

    wan, kelakar siot dgr ko potong ayam sampai putus kapla..tergelak aku sowang kat opis ni..kekekekeke


    -AjeReenazack-

    By Blogger reenazack, at Wed Oct 04, 12:22:00 PM  

  • wehh korang jangan.. kesian wan tau .. jari die pun luke time tuh .. betul tak wan .. bukan setakat terpotong leher ayam je.. jari pun kene sekali . heheheh

    -kechik-

    By Anonymous Anonymous, at Wed Oct 04, 12:57:00 PM  

  • Kem minda waja tu kat Kem bina semangat kuala selangor. Ingat lagi time tu group aku sesat waktu jungle trekking waktu subuh.

    By Blogger kamadean, at Wed Oct 04, 01:13:00 PM  

  • Betul kechik, sian aku siap luka time tu (buat muka sedey). Kaulah kawan ku donia akhirat kechik :) Selamat menyambut ramadhan, n thx for the pics really brings back memories :D

    By Anonymous wanf, at Wed Oct 04, 02:00:00 PM  

  • alaa....jari luka takpe...
    ayam tu lagi PUTUSSSSSS teruss...

    By Blogger abu_harraz, at Wed Oct 04, 02:29:00 PM  

  • hahahah sakit perut aku kat sini baca korang punyer komen. .hahahaa.. kelakar...

    By Blogger PrincessRen, at Wed Oct 04, 03:12:00 PM  

  • kesian ayam tu menggelupur dia tanpa kepala... kawan ayam yang lain menggelupur pun ada kepala.. tapi depa cerita yang dok dekat2 ngan wan pekzah tu, lepas dia baca bismillah dengaq dia kata die die die...!

    By Blogger JohnLabu, at Wed Oct 04, 03:47:00 PM  

  • Hahahha.. betul ke John.. ko jangan buat petnah buat pose nih.. tak baik ..

    -kechik-

    By Anonymous Anonymous, at Wed Oct 04, 03:51:00 PM  

  • kah kah wan..x sangka dulu ko ganaih ek...eheheh awat aku x dgr time tu pasal putus pala eheheh

    By Anonymous mas, at Wed Oct 04, 07:47:00 PM  

  • Muahaah Wan..ganaihnya kO,,harus tak makan ayam seminggu time tu ek? ehehe

    By Anonymous Amy, at Wed Oct 04, 09:43:00 PM  

  • wan memang power.....sib baik dia kata die die die..kalau dia kata kamikaze??? harussss dia skalai potong kepala dia...sebab bersemangat tgk ayam tu masuk syurga..nauzubillah...

    By Blogger abu_harraz, at Thu Oct 05, 07:27:00 AM  

  • Assalammualaikum...Jeng..Jeng..Jeng...Ni fid laa... Rafidah Azizah Sulaiman...hmmm..ingat jugak u all kat aku ek..heheh..actually aku ni sesekali je ADP3 blog, unlike my husband, very active...actually, as kawin in 2002 and ingat lagi masa tuh Arwah Bob siap bersilat masa aku dok berkompang..and ramai gak la kekawan yang datang termasuk Ghaz.. time kasih semua...aku la ni kat JB and dah ader anak dua.. 1 boy and 1 girl.. yang boy dah nak masuk 5 tahun, while girl dah 2 tahun lebih..kekadang gak , terasa tercampak gak biler duduk hujung dunie cam nie.. ye la, mana tak nyer jauh dari kawan2 and family..tapi, nak buat cam mana kan, husband aku keje kat 'oversea'..hehe..singapore, tu yang aku stay kat JB..aku keje kat JB town area je..x berapa jauh dari umah..kalau sesiapa x tau, husband aku ni budak ADP2 je..Azahari..panggil Aja je..budak mechanical engine last time.. aku rasa ader yang kenal kot..haha..ishh...hanumm still ader lagi gambar masa pergi kursus minda waja nih..x sangka lak..sebab aku pun ader gambar yang sama..ok la , dah panjang berjela aku tulih nih...nanti bley sambung lagi...bye...(oppss..tak sangka lak ader peminat dalam diam dulu...hehehe)

    By Anonymous Anonymous, at Thu Oct 09, 10:46:00 AM  

  • i'm here la.... idup lagi ok... jangan sesapa nak ngumpat aku lak... glad to see everyone is still keeping in touch with each other. btw masa minda waja tu aku dapat msg from the guys kot yg aku ni 'manizer'.. bangang betoi sapa yang bagi aku msg tu. ada lagi aku simpan kat rumah mak aku ok.. :)

    By Blogger Yusz, at Wed Nov 19, 02:18:00 PM  

Post a Comment

<< Home