ADP3 REUNION: there is always a first time

Monday, August 07, 2006

Autokratik Terpimpin (1)

Received this email from Rosnah:

A'kum Ghaz,

(snip)

cuma aku nak beri cadangan ni....boleh tak reunion nanti kita buat 2D 1N
baru lah best ....ada bbq sume
tempat resort ke
alang2 nak buat...buat habis best
lagi pun bukan nyer selalu
10 TAHUN SEKALIK!

ghaz: 2 HARI 1 MALAM ... ayoyo samy. nak buat 3-4 jam punya function pun belum dapat sambutan lagi. ni kan pulak bermalam. hikhik.

anyway, i am open to suggestion.

untuk makluman semua, kita tak decide apa2 lagi kerangka reunion ni. strategi sekarang adalah untuk mengumpul geng2 ADP3 dulu. dah ramai, boleh form committee. then kita (read: yes, aku! ghazari amri sanusi) decide.

apa kata survey?

6 Comments:

  • apa kata kita buat kat pulau ke....baru best...

    By Blogger kamadean, at Mon Aug 07, 03:53:00 PM  

  • bawak ayam, bawak daging ... pegi PD ... kita bakar dan makan

    sambil2 tuh kita mandi laut

    pegi pagi .. balik petang ...

    macam hardones buat dulu

    By Anonymous Anonymous, at Mon Aug 07, 04:10:00 PM  

  • Pegi pagi, balik petang? Cam tak puas ah borak..at least, stay for one night ah..besok tu baru balik.

    By Blogger Amy, at Mon Aug 07, 08:08:00 PM  

  • tulah pasal..cam x puas coz yg dtg2 tu ramai dah beranak pinak..so sure bz dgn anak masing2..sure x cukup time nak borak2 kan kan;-) but if nak organized 1 nite stay tu,mmg kena betul2 plan..payah gak wooo

    By Anonymous mas, at Mon Aug 07, 09:44:00 PM  

  • kalau tak nak pegi pulau or pantai, apa kat kita pegi kat Tiare Beach Resort kat PD tu, tempat cantik dan sesuai untuk anak2 untuk mandi-manda. I've been there it is a nice place...apa kata kengkawan

    By Blogger kamadean, at Tue Aug 08, 09:59:00 AM  

  • u r right...1 nite stay baru best. baru ada ample time to refresh all sweet/bitter memories time kat PPP dedolu kan...blum nak bergossip lagi...nak bla bla bla lagi. so much thing to do in such a short time, most important it is convenient for everybody to go...
    PD pun ok wat...

    By Anonymous hiemash, at Tue Aug 08, 11:13:00 AM  

Post a Comment

<< Home