ADP3 REUNION: there is always a first time

Tuesday, August 15, 2006

Wajah kesayangan hamba (30)

From Al-Jefri Habib (NO5)


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Kepada yg masih mengingati aku terima kasih...


Seperti yg hang kehendaki (ghaz: aku tak paksa kaaaaan), nielah kisah aku... Aku dulu kelas NO7 sebelum dimasukkan ke kelas NO5... Lepas tak dapat fly dulu, aku masuk UIA ambil accounting sama ngan munzir ngan jue... abih je uia, aku join LHDN kat jln duta sehinggalah bln 9, 2002 aku kena lak posting ke caw jb sampai bln 11, 2005.

Setelah puas merayu dihantar ke Sarawak (ghaz: apasal ko merayu nak dihantar ke Sarawak? nak elaun wilayah ka? atau suka2 nak naik kapalterbang? hehe), akhirnya aku dapat gak dihantar bertugas di Limbang, Sarawak. Walaupun sini mcm terpencil disebabkan dikelilingi Brunei.

Aku kawin pada 11/12/2005 kat sg buloh sekarang nie tengah menunggu kehadiran waris sulong dijangka bulan Jan 2007 nie (ghaz: tahniah. sama2 kita doakan kandungan itu sihat)..

itulah serba ringkas riwayat hidup aku...

Bersama isteri tercinta, Russhahida binti Sharudin

6 Comments:

  • Jep nampak macam panglima katil ja.. hhehehe.. satu macam ja ushar orang dalam gambaq.. kawan karib ang yo mana pi?

    By Blogger JohnLabu, at Tue Aug 15, 08:34:00 AM  

  • aljep .. dahsat tanjak hang

    By Anonymous Anonymous, at Tue Aug 15, 09:06:00 AM  

  • peerrghh,

    macho habis gambor kawin ko jep...
    macam tak tak sabo-sabo tunggu hari malam..hik..hik..

    oit, bebudak lain raden, hasri zai etc mana pi?

    By Anonymous badrul hisyam, at Tue Aug 15, 11:23:00 AM  

  • radin, hasri zai aka abai masih ada kat kl...radin keje ngan bcb puchong, abai aku tak berapa sure tapi dia dlm bidang it...

    By Blogger aljefri, at Fri Aug 25, 12:36:00 AM  

  • hasri zai yg pendek2 pakai spec londeh tu ker? aku rasa pernah kebetulan jumpa dia last year, since aku pun dalam IT industry jugak... nanti aku cuba cari buss card dia and update contact info dia... anyway... sori ek kacau blog orang... and congrats to aljep on your wedding and the upcoming member of the family...

    By Anonymous azizul, at Sat Aug 26, 12:51:00 AM  

  • Pembetulan radin dah join PTD kat MITI jln duta...

    By Blogger aljefri, at Fri Oct 06, 01:40:00 PM  

Post a Comment

<< Home