ADP3 REUNION: there is always a first time

Thursday, September 21, 2006

Wajah kesayangan hamba (37)

BLEND & ALON


Want to read more? Click the banner below to be redirected to their blog.

6 Comments:

  • arloo... :)

    nice couple indeed... dua2 pun sama *kiut* hehehe... guess what you say is true... maybe its the sign of happiness... tak lama lagi dah nak bergelar mommy dah ek blend... dah ramai sgt dah bergelar mommy lah among our collagues... as for myself... tunggu sampai umur 40 kot baru kawin? hehehe... anyway... saw ur note to me on the adp3 reunion blog... do keep in touch kay... do drop me an e-mail at azizulry@gmail.com whenever you are free... take care...

    By Anonymous azizul, at Thu Sep 21, 10:24:00 PM  

  • alon.
    tahniah.
    tapi nampak cam dua2 mengandung..
    sorang mengandung anak..sorang mengandung AIR?hahahah

    -aku memang bunting dari dulu-

    By Blogger abu_harraz, at Sat Sep 23, 11:12:00 AM  

  • hello zul.... dah lama x jumpa ek... semua dah besor2... kalau mai penang jemput le ke umah. we all stay kat kepala batas - tmpt pak lah. our contact as below :

    blend - 019-4424491
    alon - 019-4724491

    By Blogger azrulinda, at Mon Sep 25, 03:48:00 PM  

  • Hi blend...Nona nih...U look cute as always...la ni stay kat kepala batas ye?...dkt la dgn kampung cheq...congrats on ur wedding & nak menimang cahaya mata soon...t'care..rindu kat bebudak NO2 semua...

    By Blogger Nona, at Tue Sep 26, 09:25:00 AM  

  • pokok pinang muka orang tu belakang rumah alon la

    By Blogger JohnLabu, at Tue Sep 26, 10:18:00 AM  

  • Hi Nona.... raya this year balik penang ka? kalau balik mai la umah... tapi jgn terkejut badan bulat sgt.. tgk gambar nona maintain saja... ni baru ja kluar hospital sbb bleeding.... hopefully no more bleeding la..

    oit john... pelepah pinang tu dah jatuh ke bawah... pas tu tumbuh yg baru plak tapi kali ni muka sebelah saja... tuan pokok tu dah x bagi ambik gambar... ni mesti kes tak puas hati sbb x dpt royalty

    By Blogger azrulinda, at Tue Sep 26, 03:58:00 PM  

Post a Comment

<< Home