ADP3 REUNION: there is always a first time

Tuesday, October 10, 2006

ANNOUNCEMENT TWO
Proposed ADP3 10th Year Reunion Committee
(this is a proposed structure, which has NOT been discussed nor finalized.)

  • Organizing Committee
    • Reunion Director - 1
    • Secretary - 1
    • Treasurer - 1
  • Program Directors (PD to decide on sub-committees)
    • Day Event ("Family Day") - 1
    • Night Event (Dinner) - 1
  • Administrative Directors
    • Networking & Registration - (position reserved!)
    • Attendance & Promotion - 1
    • Fundraising & Finance - 1
    • ''Hadiah Peringatan ADP3" Awards - 1
    • Souvenirs & Gifts - 1
    • Media, Photography & Logistics - 1
    • Webmasters - 1
    • ADP3 Alumni (Yearbook) Magazine - 1
More info coming soon!

7 Comments:

  • ada scholarship and award? peh leh gi us gaks ker? mana nak apply? and duit jpa dah masuk blom ghazzzz?

    By Anonymous Anonymous, at Tue Oct 10, 04:12:00 PM  

  • aku ingat night event utk family???

    aku rasa aku vote suma post utk ghaz...ok ke?

    By Blogger abu_harraz, at Wed Oct 11, 07:36:00 AM  

  • kalau comittee ada buat baju khas fro comittee, aku rasa byk post bad boleh..cuma keja jalan tak jalan je laaaaaaa..

    By Blogger abu_harraz, at Wed Oct 11, 07:37:00 AM  

  • koleq: day dan night events, kedua2nya family event. siangnya macam ada sports/fun fair skit .. malam2nya pulak dinner.

    koleq: aku pun setuju. setuju ko amik semua post. aku tak kisah. lagi aku tak yah nak emo2. hahaha

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Wed Oct 11, 02:22:00 PM  

  • Pyan dgn ghaz ni kan kalau tak bergaduh ala2 mesra memang tak bleh sehari kan?

    By Blogger Amy, at Wed Oct 11, 10:00:00 PM  

  • amboi... siap ader sprots skali...
    cam nih la ghaz... kiter buat sarkas nak???

    By Blogger korup, at Thu Oct 12, 10:21:00 AM  

  • Eh kenapa nama aku dikaitkan dgn komitee-komitee nih... eh tak mau..tak mau. tak nak aku jual tidbits lagi... (trauma)

    By Blogger bad S06, at Sat Oct 14, 06:19:00 AM  

Post a Comment

<< Home