ADP3 REUNION: there is always a first time

Tuesday, October 03, 2006

De good old days : ADP3 Commencement 1997

As promised, nih dia gambar2 masa commencement 1997. Only a few sebab tak sempat nak bawa yang lain2. Masa tuh rasa sedih giller sebab kita sumer dah nak fly. hehe... Bukan aper. Sedih sebab akan berpisah dengan kawan2 tersayang. Tak sangka few months later kita sumer rasa sedih because of other reason : tak boleh nak fly, hampeh. Anyway, i'll try to find gambar yang group tuh. Most of us were in the picture. Ok stay tune to the next 'De good old days'. Next : Talent Nite 97... ~mary~










11 Comments:

  • sume post muka mary amm bellina jer

    hehehe

    Mary

    kalau aku nak post, aku kasik ko thru email ke?

    By Blogger pyan, at Tue Oct 03, 01:11:00 PM  

  • hhehehee muka aku sebab nih gambar dlm koleksi aku laaa. haha.. yeah tolong email kan ke princessren@gmail.com .. sekian... kang minggu depan aku camwhoring lagi.. hehe...

    By Blogger PrincessRen, at Tue Oct 03, 01:28:00 PM  

  • mary...bila commencement ni happened eh?..tak ingat langsung la..I know I didn't go, but I even dont know even when was it held...
    lepas bebudak yg dapat pegi US fly ke?..thanks for the info..

    By Anonymous Anonymous, at Tue Oct 03, 01:56:00 PM  

  • anonymour : siapa kah gerangan? nway kalu tgk gambar tuh tarikhnyer 19 July 1997. ada bebudak fly dah ke masa tuh? sesungguh nyer aku tak ingat. yg aku ingat ada commencement. hehe...

    By Blogger PrincessRen, at Tue Oct 03, 02:01:00 PM  

  • siot aa...ada orang guna nama aku..
    ni mestu al-jawa nih!...

    aku confirm tak pegi commencement tu...

    By Blogger abu_harraz, at Tue Oct 03, 02:45:00 PM  

  • owh... 19 july 1997 ka? sesungguhnya mmg betul aku dah keluar dari ppp time tu... to be honest... selama aku kat ppp tu... rasa nya aku tak tahu what's going on around me kot... there are a lot of activities going on that i am not aware of! serious kes *jiwa kacau* kot... hehehe... :)

    By Anonymous azizul, at Tue Oct 03, 02:46:00 PM  

  • anonymous,

    yups. commencement tahun 1997 took place some time masa summer, 19.07.97. time ni adalah untuk graduating batch adp3 for the year; walaupun ada gak adp2 yang tumpang sekali commendement ni. (if u look carefully, ada muka kamal adp2 dlm gambar tu). masa ni, budak2 advanced adp3 dah fly rasanya. commencement took place kat bangunan setiausaha kerajaan negeri selangor shah alam. top student time commencement ni, yang berselimpang segala, is a she - a TNB scholar - whose name I cannot remember now. She completed her PhD in engineering at Cambridge Uni quite a while ago and, last I heard, she serve as a lecturer kat Uniten.

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Tue Oct 03, 05:23:00 PM  

  • Ghaz..

    That's the ever brilliant Yus, telekom scholar. I think she's a consultant now.

    *i hate my hair*

    By Blogger shell, at Tue Oct 03, 08:41:00 PM  

  • yep! it's Yuslinda, the brilliant telekom scholar. the last i heard she left MMU and work for a consultant company in mont kiara.

    By Blogger cikPijah, at Tue Oct 03, 10:04:00 PM  

  • Ada sesapa ada contact no or email add si Yus ni dak? I'm looking for Intan Lily la, yg kahwin dgn Amin, budak Telekom tu gak.. bleh email kat saya milia_zul77@yahoo.com. Thx!

    By Anonymous Amy, at Wed Oct 04, 05:22:00 AM  

  • Amy... cuba ko try test tanya Zied or EZ.... mungkin diorang tau...

    By Blogger Kaza, at Wed Oct 04, 01:43:00 PM  

Post a Comment

<< Home