ADP3 REUNION: there is always a first time

Monday, February 26, 2007

Azwar is an IRONMAN


We are so proud of you!!!

11 Comments:

  • Congrats Wa.

    By Blogger Amy, at Tue Feb 27, 01:10:00 AM  

  • congrats wa!


    p/s: ghaz, mana chat box?sudah lama ilang daa..btw..reunion nih jadik x??sonyap jeee

    By Anonymous mas, at Sat Mar 03, 09:38:00 PM  

  • hangat hangat ehem ayam..
    come on guys...

    By Anonymous Anonymous, at Tue Mar 06, 06:08:00 AM  

  • Kalau nak kutuk, leave a track la, chicken ke? :P
    Kodeng, reunion ni payah nak jadik kalau takde support. Lebih ramai nak jadi pemerhati dari nak jadi penyokong, tu yg payah.

    By Blogger Amy, at Tue Mar 06, 11:07:00 AM  

  • what?..you stupido retard...
    nak kutuk kena leave track?..chicken???.. what??
    and then what..yg hangat hangat akan jadi hot?..
    what a comment
    ...pemerhati..penyokong... hijo de puta

    By Anonymous Anonymous, at Tue Mar 06, 01:27:00 PM  

  • Chill lah. Mende belum jadi dah ada negatif perception..lagi la payah nak jadi. Sebab-sebab macam ni lah shoutbox tu tak payah ada, suka ngarut2 pastu jadik anonymous.
    -Nak jadi anonymous juga(Jejaka bukan chicken)-

    By Anonymous Anonymous, at Tue Mar 06, 10:58:00 PM  

  • Aahha dah aku agak, sure hangin punya... Takpelah... Aku pun dah malas nak ambik port, you can bark all you want, asal bahagia cukup.

    By Blogger Amy, at Wed Mar 07, 12:48:00 AM  

  • uiks..apa gaduh2 nih? tujuan reunion nak kumpul member2 lama yg 10thn sekali nak jumpa pun payah...anonymous nih sape? mana gi contributors dlm website nih ek?

    By Anonymous mas, at Wed Mar 07, 09:18:00 PM  

  • hello?

    By Anonymous Anonymous, at Thu Apr 05, 10:16:00 AM  

  • Congratulations azwar. wah! So bersemangat, cool, I once dream of becoming a runner, now I'm stuck with my new little family, maybe someday when the spirit's high enough, he he he.

    P.S: So.. takkan lari aje? Panjat gunung, le tour de langkawi ke? the sky's the limit.

    By Anonymous Anonymous, at Sat Apr 21, 07:23:00 PM  

  • anon : tq tq :)

    By Blogger zebrallini, at Thu May 10, 12:19:00 PM  

Post a Comment

<< Home