ADP3 REUNION: there is always a first time

Thursday, July 13, 2006

Tak lah, aku takk ..

Noorihsan Mohammad (link siap kasi ni .. la la la) selalu cakap aku ni emos. Emotional. Aku tak lah; nak emos buat apa. Rileks aa. Aku cuma gila kuasa jaa. Kan AjeReenaZack kan.

Erk, aku tak leh tulih panjang2. Nanti semua orang nak buat PhD .. memandangkan hanya dengan buat PhD ja yang korang boleh hapdet 2-3 blog entries dalam satu hari. hik hik hik. Nanti kalau semua orang dah ada PhD, aku tak boleh nak highlight bold caps lock dot-dot-dot tu pulak, seperti yang di*suggest* kepada aku oleh Noorihsan Mohammad beberapa hari lalu.

Anyway, aku masih tunggu promotional flier/poster yang aku minta sapa2 yang ada free time dan artistic talent untuk come up with one for dissemination via email. Baru nampak elegen skit daripada kena baca wahyu2 aku tu. Emm, nampak gayanya, aku kena tunggu sampai tahun 2008 la kot nak tunggu poster yang aku mintak tu dibuat orang.

Eh, kan dah berbuih2 mulut dah cakap: Aku tak emos laaaa ... gila kuasa ja!la la la


4 Comments:

  • oit ghaz... asyik2 kasik publicity kat hubby aku ...

    By Blogger Ayu, at Thu Jul 13, 04:45:00 PM  

  • laa .. aku tatau pulak *dia* tu laki hang ...

    kalau aku tau laa, ampun aku tak highlight ..

    tu la kawen, tak jemput aku gi

    la la la

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Thu Jul 13, 05:39:00 PM  

  • aku lagi...
    skang ni.... ade 3-4 lecturer adp and ppp yg jadi geng plak... keje sesame kat sini daa...
    mcm dato' dahlan??? sape ingat... die ni head ppp.....
    ramlan si rambo... (habis kelas je .. muka penuh ngan maker pen).hhehehehe...(buat phd)
    ahmad kamil....(buat phd)
    nazri... (dah quit uitm)
    siti jamiah (lecture physics)... still available... aku baru je jumpe die hari tu...
    the vogue lecturer... sape lagi kalau bukan che jamilah... cun giler... satu kelas tak buleh tido dok tengok kat tang lurah die... aku tak dapat lupa sungguhh kelas physics 2 tu...
    the... the one and only firelady.... bile cakap... air liur semua keluar... aku baru jumpa haghi tu... tapi lupe name die.... aku ingat die ni kalau bagi lecture, mesti macam dulu....

    By Blogger korup, at Wed Jul 19, 08:28:00 AM  

  • korup: lurah dendam la pulak ko ni. hampehhhhh!

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Wed Jul 19, 04:16:00 PM  

Post a Comment

<< Home