ADP3 REUNION: there is always a first time

Thursday, August 10, 2006

BLOG: Aishah Badaruddin

To give a wider audience to what you people have written in your blog, aku pun curiklah entry2 korang yang related with ADP3. Biasaklah, aku ni jenis tak mintak izin nyer. :P

The very first honor goes to:

Friday, August 4

apa tu 409/5?

tu lah my room # masa kat PPP/ITM dulu.. 409 block 5.

we were all from ADP3 batch. terkenang plak zaman dulu bila ter encounter this blog for adp3 reunion.

too many sweet and some bitter memories.. we were very close back then..

kamar 1 (label kat pintu bilik memang tulis camtuh) me, fareen, and shaf.
kamar 2: alin, ellie, and nora.

everything we shared together.. gembira ke sedih ke (teringat ada one day tu kita semua duduk and tell our stories.. and when 1 started crying the whole gang also cried.. ).. kadang2 slalu gak tukar2 baju and kasut bila time nak kluar. kalau weekdays slalunyer gi subang parade je la.. tu yg paling dekat. tunggu bas mini tu and then naik commuter from section baper tah.. kalau weekend slalunye gi sg wang.

skarang ni dah jarang contact.. yg agak kerap contact pun dgn alin aje.. itu pun kengkadang.. dgn ellie dan nora pun ada lah jugak jumpa.. latest masa wedding alin haritu (you looks beautiful alin.. ).

Dgn my own kamar's mates pulak yg mcm dah lost contact.. especially dgn shaf.. (where are you shaf?). fareen last time jumpa about 2 years ago.. she came to my house (in kinrara masa tu).

anyway you guys are the best lah.. rindu kat korang semuer..

untuk korang:
Alin: kau je la geng makan aku masa kat 409 dulu.. (yg lain suka diet :)). kalau kluar pun slalu dgn kau je pasal yg lain slalu gi dating kan.. ehehe. remember how we love to go to the pasar malam kat depan giant tu.. apa lagi ekk.. the journey to 'banting', citer2 kau gi camping tu

fareen: the ulat buku one.. kalau baca novel sampai tak tidur 1 hari. kalau tgk tv (slalu sorok kat dapur takut mak guard (mak bai) jumpa) mesti tak habis makan.. tu yg kurus tu :)

shaf (ghaz: shaf ni shaf mana? shafinaz (ek, pembetulan .. shaffiza norida baru betul ..thanks aishah) mara taiping tu ke? the only one majoring in mathematics dlm batch kita tu ke?): the thing that i remember about you: your body shop perfume and lipstick.. ehehe.. lagik gambar cindy crawford kat locker tu.. gi konsert KRU (ahaha) dgn alin skali..

ellie: kalau u gelak kitorang semua gelak skali.. mahal tu gelak u tu.. :) teringat antena TV u yg terpatah tu.. sorry ellie (tak sure siapa yg dah terpatahkan).. keter satria u yg baru dpt tapi dah kena langgar masa parking kat ITM (library) siut betul..

nora: ape ye nak tulis about u.. ellie's bestfriend. ah ingat.. 'manu' (jgn mare) (ghaz: manu ni mamat adp2 yang nora minat tu kaaaan .. betoi ka?)

to sum it all.. memang best la korang ni..


2 Comments:

  • Aishah, seronoknya baca your blog nih..

    Teringat zaman kita ber409/5 kan.. Bilik betul2 depan gate.. Belakang bilik boleh bau longkang besar tuh..
    Fareen, Ellie, Nora & Syaf including you are the best gang I've ever had.. The most memorable moments are time shopping time plus makan time..Btw, thanks guys for coming to my big day last June..

    Yup Ghaz, Syaf aka Syafiza ialah budak MRSM from taiping yg amik Mathematics as her major.. Dah lost contact pun..

    By Anonymous Alin, at Thu Aug 10, 05:30:00 PM  

  • a ah la gaz.. syaffiza norida (bukan syafinaz). original class S09 kot.. lepas tu kena pecah masuk S04 plak.

    By Anonymous aishah, at Thu Aug 10, 05:36:00 PM  

Post a Comment

<< Home