ADP3 REUNION: there is always a first time

Wednesday, August 23, 2006

Jejak Kasih

Kawan2ku yang baik hati,

Tolong download file ni: ADP3LIST (ghaz: link corrected! thanks Aishah) containing the list of ADP3 students; compiled by Mas Aida.

Tolong:
  1. Check classmates korang, mana2 nama yang tak tersenarai dalam list tu, kasi tau;
  2. Check classmates korang, mana2 nama yang tersalah senarai dalam list tu, kasi tau;
  3. Check mana2 student ADP3 yang tak tersenarai langsung, kasi tau;
  4. Check gak nama2 nama yang tersalah dieja, kasi tau;
  5. Yang paling penting, check column email. Mana2 column email yang diwarnakan dengan "kuning" tu, maknanya kitaorang TAK ADA email si polan bin/binti si polan; so please kasi tau kitaorang.

Kalau korang malas nak kasi tau kat aku, korang boleh email:

email YM
* Aje azrina.gsec@boustead.com.my ajezack
* Mas Aida @ Kodeng mas1602@yahoo.com mas1602
* Amy NO3 amilia@apiit.edu.my milia_zul77


Terima kasih, sahabat2 sekalian.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home