ADP3 REUNION: there is always a first time

Thursday, August 03, 2006

Wajah kesayangan hamba (11)

From Haryati Daud Heijn (NO1)


Terlebih rajin lak aku hari ini.

Aku upload 2 keping gambar terbaru kawan kita Yati/Yatt yang dikirimkan semalam kat aku. She's now in Vermont, USA. Dah kerja kat US sana, kahwin dan dah ada seorang anak perempuan: Arianna Amelie Heijn.

She promised to send us more pictures. Nanti, bila dah dapat aku upload kat sini ek.


Hot mummy

Arianna Amelie Heijn (1 tahun)








10 Comments:

  • Ni Yati Mariah Carey ke budak TKC tu ke?

    By Blogger abu_harraz, at Fri Aug 04, 08:16:00 AM  

  • HI Yati,

    Nadiah here, not sure whether you remember me or not...just want to to say hi...what an adorable girl you have!!

    By Anonymous Anonymous, at Fri Aug 04, 11:50:00 AM  

  • hucs: yups. suara dia sedapkan. yups. yati budak KATAK.

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Fri Aug 04, 02:10:00 PM  

  • Comeynya anak kO yAtt.. she's adorable!

    By Blogger Amy, at Fri Aug 04, 10:09:00 PM  

  • comel nyer anak yatt nie...geram nengok. hv been trying to get a daughter this time ;D

    By Anonymous hiemash, at Mon Aug 07, 12:21:00 PM  

  • nengok anak yatt ni teringin lak aku nak satu.. takpe takpe next year is coming real fast anyway, i might as well enjoy the couplehood for now! :)

    yatt, lovely baby just like the mommy! hope she gets your voice too!

    By Anonymous Zeeda Yazid @ Zied, at Wed Aug 09, 09:00:00 AM  

  • Hi everybody,

    Thanks for the compliments on Arianna. Dia ni melodrama macam mak dia jugak...suara "nyanyi" pun boleh tahan gak...suara memekik laaaggiiii terror!!

    Zied, banyaknye confessions orang minat kat hang!! Cool!! Aku minat kat orang pun ada gak, classmate lagi but biarlah remain a mystery..(Ghaz, sorry, bukan hang noo, I think you belong to Yus and Lisa back then...hehehhh).

    Love,
    Yatt

    By Anonymous Anonymous, at Thu Aug 10, 04:04:00 AM  

  • of kos la bukan aku. tapi aku tau sapa yang hang minat. aku tau. aku tau. nak aku sebut nama dia. hikhikhik

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Thu Aug 10, 04:19:00 AM  

  • Ghaz, awat la hang ni gatai me'gheyam sangat..same old Ghaz..haha! Takpe la you tau sorang udah le. La ni dah selamat aku kawin mat salleh..nak harap laki melayu semua pun bolayan kat I. :)

    Yatts

    By Anonymous Anonymous, at Sun Aug 13, 10:54:00 AM  

  • How could Yatti have an affair with George, a married man from work and destroy this beautiful child's life.

    By Anonymous Anonymous, at Sun Aug 10, 01:08:00 AM  

Post a Comment

<< Home