ADP3 REUNION: there is always a first time

Thursday, August 03, 2006

Wajah kesayangan hamba (12)

From Amilia Abdul Hadi (NO3)


Hello..

Aku sgt happy sbb wujud mende nih..dulu kan kita ada kejap Circle of Friends..pastu web tu tutup.. hopefully, kita maintain le mende ni..seronok tengOk gambO2 semua.. happy..rasa rindu..rasa sebak..semua ada.. alah!! semua dah anak 2-3...aku belum ada lagik :(...tengah usaha..dan usaha lagi ehehhe..

aku takde gambar dlm softcopy la..yg ada gambar kahwin jekk..ni pun Myza yg ambikkan pastu burn dlm cd kasik hadiah ..ramai lagik budak ADP3 yg lain datang, wawa & sandra, yem & lan, julie (N05), myza (N05), rina & amadt, yan (N03), marina (N03), yus (N09 kut) & ucop (N03), Maff (N03)..ramai la..seronok! tapi takde gambar dgn diaorg..aku busy time tu maa..

Korang ingat aku lagi tak? :( ..penat je aku bebel tapi korang tak ingat..
(ghaz: ni kali ke 18 ko tanya, orang ingat ke ko atau tak .. ingat laa .. kawan2 still ingat ..betul. tak tipu.)

Ghaz and commitee member..thanks for initiating this.. i'm very glad!



Rosnah, Julie + Normi

With Myza

Myza, Julie, Normi, Shidah + Rosnah

9 Comments:

  • gambar last and 2nd last..bukankah itu kak rina dari cyberina?? kenapa takde org mention nama dia dlm gambar ni..hehehe..maybe sbb dia bukan ADP kot..

    By Blogger abu_harraz, at Fri Aug 04, 08:15:00 AM  

  • Aku takut org tak kenal dia ah, sebab tu tak sebut nama..tapi Cyber Cafe dia paling laku kat situ sbb dia sangat baik dan mesra alam..ehehe

    By Blogger Amy, at Fri Aug 04, 10:09:00 AM  

  • amy: julie pon dah ada baby sekarang...baby boy 4 month++ kot,
    married with my hubby's friend

    By Anonymous hiemash, at Mon Aug 07, 12:23:00 PM  

  • amyyy...ko x ingat ke aku pi kawin ko gak tau..ada ambik gbr cuma aku x jumpa gbr tuh eheehe

    By Anonymous mas, at Mon Aug 07, 12:39:00 PM  

  • apa raa hiemash..mesti la aku tahu, aku pegi maa kenduri julie.. cuma belum jumpa baby dia lagik..

    Kod.. eheh ghamai lagi la, aku dah tak ingat..ko dtg dgn Shan kan tak silap aku..sorry ah termiss nama

    By Blogger Amy, at Tue Aug 08, 09:11:00 PM  

  • apsal gambar last tu rosnah enter prame duk kat depan amy? ish ros ko nih.. ko nak curik seri pengantin ke?? hehehee

    By Anonymous Zeeda Yazid @ Zied, at Wed Aug 09, 08:58:00 AM  

  • hahaha...nasib baik aku tak p majlis ko. kalau tak pun sure aku akan enter prame gak.

    zied...lunch? aku amik ko kat opis, ok?

    By Anonymous rosnah md romli, at Wed Aug 09, 09:17:00 AM  

  • amy...aku x ingat aku dtg dgn sape hahaahha yg aku tau aku dtg n jeles coz ko guna color fav aku..purple!!! isk isk ehhhee

    By Anonymous mas, at Wed Aug 09, 08:09:00 PM  

  • Takpe KOd..manyak lagi masa.. takkan hilang melayu di dunia ..eh takkan hilang ungu di dunia. Nanti ko pakai la kaler purple on your BIG day nanti..eheh aku pun suka purple maa

    Ehehe Zied..aku suka org duduk depan aku, tak nampak sgt kebesOran aku ehhehe

    By Blogger Amy, at Wed Aug 09, 09:27:00 PM  

Post a Comment

<< Home