ADP3 REUNION: there is always a first time

Friday, August 04, 2006

Wajah kesayangan hamba (13)

From Mohd Kamaruddin Abd. Hamid/Din Sabah (SO5)
ghaz: padan la linda tak kenal hang. hang kelas lain. aparaaa labu! ampun linda. din salah kasi informasi



Ni pulak daripada Din Sabah. Bagi yang dah ingat2 lupa, ni nak habaqqq mai: yang kat tagboard Kamadean tu; ni la jejaka tampan tu. :P

Din sekarang kerja sebagai lecturer kat Universiti Teknologi Malaysia. Dah kahwin. Ngan junior ADP4 katanya. (ghaz: Tapi cam ner aku tak pernah terperasan pun isteri dia ni.) Dan, dah ada seorang anak dah. Hero. Namanya Muhammad Afiq Zakwan.


Muhammad Afiq Zakwan (2 tahun)

Aku tengah layan Afiq main bola... time ni waktu demam worldcup lagi .....

Biasak le...lepas penat main bola......isap susu le....

My wife and son kat depan kota A Famosa

7 Comments:

  • oi kama

    ingat aku tak azwar??

    aku kekadang selalu gak turun JB sebab rumah sandra kat sana (nong chik) .... kasik no hp nko nanti kita leh lepak kat singgah selalu ker ....

    apa jadik bebudak UTM? iman? makwan perez?

    By Anonymous azwar, at Fri Aug 04, 09:06:00 AM  

  • ingat ape plak aku tak ingat ko.
    azwar, ni no hp aku 0137417808. Tapi weekend aku jarang ada kat sini. Setiap 2 minggu weekend aku ngajar kat UTM KL.
    Iman, aku dah tak tau dia kat mane dah. Yg aku tau dia tak grad. Makwan dah grad and dengar2 dah kawin kot....

    By Blogger kamadean, at Fri Aug 04, 09:58:00 AM  

  • kama ko ngajar kat UTM KL. Aku slalu g sana. Jumpa customer aku kat BATC. Budak2 german yg buat PHD. Aku rasa aku penah nampak ko kat ppp dulu, tapi ko tak kenai aku kot.

    By Anonymous Rosnah, at Fri Aug 04, 11:25:00 AM  

  • aku ngajar kat UTM KL weekend je...tu pun ajar budak part time (diploma/degree). Setiap sem tempat tak sama, sem ni kat UTM KL, last sem kat Bintulu, before that kat Kerteh and Kuantan. Tengok permintaan dan subjek offer.
    Aku sebilik ngan kazarul, iwan, nik, imran, ihsan, achik,...... dan budak engine...tapi selalu lepak ngan bebudak bisnis.
    Aku muka mungkin cam nama ni aku tak berapa ingat le...sori yek...post le gambar...

    By Blogger kamadean, at Fri Aug 04, 11:37:00 AM  

  • takkan ni kama kot, lain sgt ni!

    By Blogger sumpit, at Fri Aug 04, 07:18:00 PM  

  • eh din .. bukan ke satu rumah 6 orang ja. ko, nik, kaza, wan, azrul + ihsan. kalau imran masuk jadi 7. skandal ni. imran tido satu katil ngan sapa niii ...

    hikhikhikk

    imran satu bilik ngan din penang lah.

    :P

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Fri Aug 04, 10:24:00 PM  

  • Imran tu memang takde bilik, suka lepak bilik kite je....satu lagi aku buat pembetulan, sebenarnye aku from S05,...sorry ye ghaz ari tu bagi wrong info....
    Sebilik time tu, aku, ihsan, azrul, achik, ewan dan kazarul. Imran dan nik tak masuk...

    By Blogger kamadean, at Mon Aug 07, 10:33:00 AM  

Post a Comment

<< Home