ADP3 REUNION: there is always a first time

Friday, August 04, 2006

Wajah kesayangan hamba (15)

From Hazianti Abdul Halim (NO3)

Email box aku dah penuh dengan response kengkawan. Cam ni la best. Keep them coming in.

Ok. Yang ni pulak aku terima email daripada Yanti (NO3) - classmate aku waktu time degree buat accounting kat UiTM. Scorer gila babas. Takutttt. Jangan korang tatau: Yanti ni First Class holder. Husband dia, Nizar (ghaz: Nizar kelas apa ek time ESL?). Kalau korang rajin baca entry lelama, budak2 cakap Nizar "RAJA BERAK". Ni lah orangnya. Pasai apa sampai dapat gelaran cam tu, korang baca sendiri ekk.

Yanti la ni kerja sebagai lecturer kat Universiti Pendidikan Sultan Idris, Tanjung Malim. Nizar lak keje kat Securities Commission (ghaz: sejak bila lak ni?). Diorang tinggal mid-way antara Perak ngan KL, kat Bandar Bukit Beruntung, Rawang.

Dah ada anak seorang dah: Dania Yasmin - 2 tahun.


Yanti, Nizar, Dania Yasmin + anak buah dorang
(ghaz: semakin mengurang jer aku tengok rambut Nizar tu Yanti..)

Dania Yasmin bt Syahrul Nizar - 2 tahun

8 Comments:

  • Congrats Yanti.. dah ada anak dah kome ye.. cute lak tuh..aku ghaser semua gambar2 baby ADP 3 semua cute2 kan.. sbb mak ayah dia semua cun dan happening :)

    By Blogger Amy, at Fri Aug 04, 10:00:00 PM  

  • tiii..cuteeenyee anak ko! aku rasa2 lah..muka ko lah time kecik2 dedolu..esp rambut tuh hahahah bila nak jumpa nih?jom pi umah aida sama2 k...

    By Anonymous mas, at Mon Aug 07, 02:00:00 AM  

  • setiap kali jumpa nizar, mesti ada fesyen rambu terbaru....ahakkkss...

    fesyen makin nipis....

    By Blogger abu_harraz, at Tue Aug 08, 08:10:00 AM  

  • hoho..ni pon inisiatif aku update kan sume nih..nk ikutkan darling aku ni susah le kann..dia byk sgt pikir..tu yg rambut pon makin takde tuh...nizar rambut makin nipis.ko pian nesti perot makin kembang hehehe...

    By Anonymous yanti, at Wed Aug 09, 03:10:00 PM  

  • amy, apa ym ko?jomle kita berchatting...tingat aku zaman muda2 dulu ek..

    kod, nnt nk p umah cik da bgtau la aku..mana tau kot leh join..

    By Anonymous yanti, at Wed Aug 09, 03:11:00 PM  

  • kengkawan...tak nak ajak aku sekali ker ? :(
    hai yanti...kenal aku lg tak??

    By Anonymous hiemash, at Wed Aug 09, 03:40:00 PM  

  • wah wah wah yantii...
    sempat lagi kenakan aku, backing nizar ek..
    ye la..aku pesen perut kembang..rambut aku pun ipis gak ape..
    dah lebih 2 tahun maintain ala2 mawi...tapi aku buat dulu la...baru mawi tiru

    By Blogger abu_harraz, at Wed Aug 09, 06:51:00 PM  

  • tiiii...bila ko nak pi?weekend nih aku free...weekend depan x free...weekend lagi 1 balik mlk kut..xsure lagi..haa habaq mai aku..mash..jom arrr sekali nak x?kite kejutkan aida hehe

    By Anonymous mas, at Wed Aug 09, 08:06:00 PM  

Post a Comment

<< Home