ADP3 REUNION: there is always a first time

Friday, August 04, 2006

Wajah kesayangan hamba (16)

From Aishah Badaruddin (SO7)

Aishah, Achik + Iman

Nexttttt!

Yang kat atas tu gambar terbaru (ghaz: aku rasa ler .. Amy, ko boleh cam ke orang yang ko jumpa tadi kat canteen ngan gambar cek mek molek dalam gambar ni .. hikhik) Aishah, Azizi Aqmar @ Achik (S04) dan anak dorang, Mohd Iman Aqmar, 2 1/2 tahun.

Aishah keje engineer kat MIMOS. Achik lak kat Perodua.

Diaorang tinggal kat Sentul Pasar, KL.


8 Comments:

  • gemuknye mamat tu.....ni sebab kantoi makan maggi le ni time p++++....

    By Blogger kamadean, at Fri Aug 04, 05:21:00 PM  

  • Sama jek la Ghaz.. dari zaman PPP dulu,ni la dia icon perempuan melayu terakhir tau... lembut sgt dia ni..sampai aku jumpa dia kat canteen Mimos pun dok maintain lagi cam dulu..bertuah Achik :)

    By Blogger Amy, at Fri Aug 04, 10:02:00 PM  

  • aishah ni nampak slim sket..ayu gitu pakai tudung..
    achik plak yg dah tak slim..

    By Blogger abu_harraz, at Tue Aug 08, 08:11:00 AM  

  • mekasih la amy n hucs oii..
    tapi PMT? oh tidak..
    kama kau pun ada nampak lain sikit skarang ape..

    By Anonymous aishah, at Tue Aug 08, 11:55:00 AM  

  • aishah+achik...
    fyi....waktu aku tengah kemas2 apt aku yang sekangkang kera tu....
    i found this one box. ada postcard acik-mount rushmore, yellow stone etc. aku still simpan lagi coz
    am suppose to pos kat korang, right? whoaa...ini 1999 punya story...wow...dah boleh simpan kat muzium dah postcard tu...

    By Anonymous Maslina Othman, at Wed Aug 09, 12:33:00 AM  

  • mas... kau kat ner? kau dah jadi org sana ke
    postcard sumer tu bebila la kau bagi.. itupun kalau rajin..
    citer travel dedolu tu ye.. best giler..
    takleh lupa kau langgar batu sampai keter rosak tu

    By Anonymous aishah, at Wed Aug 09, 08:34:00 AM  

  • seriously aishah,
    that batu thing...my gosh, haunted me sampai sekarang. seriously sampai sekarang kat otak aku asyik teringat aku langgar that batu, and minyak hitam bocor...shit..so stupid!!!!.....and everytime aku teringat incident tu, aku dok feel guilty to you, achik and sepah. wah achik so calm gila dealing with that situation (well 3 of u guys), dah lah panas gila at that time...husband kau memang canggih. feel so bad....mintak ampun banyak2. =)

    By Anonymous maslina othman, at Wed Aug 23, 12:21:00 AM  

  • aku still kat columbia missouri ni hah.. no lah student visa still. Aku rasalah, patutnya aku kahwin dgn mat salleh waktu undergrad dulu. and then cerai. for sure by now dah ada PR. (no lah i wont do such thing - married for the sake of PR)

    By Anonymous maslina, at Wed Aug 23, 12:24:00 AM  

Post a Comment

<< Home