ADP3 REUNION: there is always a first time

Monday, August 07, 2006

Wajah kesayangan hamba (20)

From Mas Aida Rahim (NO5)


Assalamualaikum,

Actually xtau nak tulih apa .. but nih atas permintaan (ghaz: actually, itu arahan!) our 'Big Boss' suh update profile hehehe

Well, after ADP n x leh fly tuh, still maintain @ PPP n grad with UiTM deg in Finance. then after grad, lepas 5 bulan tanam anggur, dpt keje kat RHB Bank, Melaka, dokat je dgn umah..was in Trade Finance Dept.. pas 2 yrs keje situ, dah boring hehe so saje2 apply Mara under SPC...x sangka plak dpt..so, in sept '02, went to purse my studies @ Edinburgh,
Scotland (ghaz: edin-berger actually. tempat yang paling tak best sekali. dah la tak cantik. hodoh pulak. :P) n did my MSc IT (Multimedia)..my master ada terpesong skit arr hehe eh byk actuallynye;-) apa2pun, yg penting knowledge;-)

then after grad (x sempat tunggu convo coz visa dah habih dah) i got a job at Scope Int'l (M) SB @ Bkt Jalil => nih subsidiary Standard Chartered...1 year plus lah keje situ..then dpt plak keje kat RHB Bank balik...but this time @ Shah Alam...still in Trade Finance dept..apa nak buek...x dpt nak lari tajuk...heheh so, 'til now, still in RHB lah..dah setahun lebih dah...

so far, still being me myself (ghaz: read > I AM single AND available. hehe .. pandai2 ja aku ni.) ...belum sampai seru heheheh so, dah habih citer dah.. xder apa2 yg menarik pun;-)

so boss..cukuplah kan? heheheh

7 Comments:

Post a Comment

<< Home