ADP3 REUNION: there is always a first time

Tuesday, August 08, 2006

Wajah kesayangan hamba (21)

From Rosnah Mohd Romli (NO6)

Dikirimkan sekeping gambar ni. Update pasal diri takdek.

Tapi ikut2 citer, Rosnah dah kahwin. Ada anak seorang lelaki dah: Khaliq Firdaus. Baru 8 bulan. Dan, dia sekarang ni tinggal kat Shah Alam.

Nanti aku update bila Rosnah dah emailkan aku citer pasal perkembangan diri dia. Malas laah aku nak meng-karangkraft. Tunggu.


Julie, Rosnah, Lini, Amy NO3 + Myza
@ Rina's wedding

4 Comments:

  • ros, letaklah gbr baby ko yg cute tuh;-) eh ntah bila aku nak ambik buku tuh ehheh nantilah if aku rajin, 1 ari lepas keje aku pi umah ko;-)bt if ko pi area opis aku lg baguih heheh

    By Anonymous mas, at Tue Aug 08, 08:27:00 PM  

  • Eheh..rosnah dah tak sabo le nih..dia suruh aku letak gambo nih tapi aku belum scan..sorry friend
    Eheheh mana la gambo kahwin dgn gambo baby nih.. cepat la..lembab la..ehehhe

    By Blogger Amy, at Tue Aug 08, 08:49:00 PM  

  • Rosnah...lama nya tak jumpa kau...rindu lak...letak lah gambar anak kau....nak gak tgk ikut rupa sapa. Kau skrg dok kat mana? aku rasa last sekali jumpa kau masa amy kawin kan...

    By Blogger myza, at Thu Sep 28, 12:35:00 PM  

  • Julie dah kawin lum....nampak makin cun la dia tu...

    By Anonymous usop, at Sun Jan 06, 02:06:00 PM  

Post a Comment

<< Home