ADP3 REUNION: there is always a first time

Friday, August 11, 2006

Wajah kesayangan hamba (27)

From Mohd Faizal Zainoldin (S11)
(ghaz: sapa ni? orang pandamaran kah dia ni?)


Setelah sekian lama janji ngan ang so ni la update aku..

Aku la ni kerja dekat G-Tek Electronics Sdn Bhd kat Perai ni dah nam tahun dah.. boss aku kata kalau aku berenti kilang ni tutup.. ahhaha...

Dulu masa kat PPP aku dok satu bilik ngan Mustapir, Fairul, Alon, Mas Akmar Rizal ntah sapa lagi ntah aku tak ingat.. masa buat degree plak aku satu bilik dengan Sadros, Ahmad Shahril Karipap (as Jawa said), Uzi, Awi.. bilik kau depan bilik Ayob ngan bilik Arwah Bob..

Aku kawin 12/12/2002 sebab dah tak tahan dah ayaq dok tendang dahi dah.. dari dok buang tak tentu hala baik aku buang kesaluran yang betui.. sebelum terlupa nama bini aku Haslinda Md Saad..

Nanti aku update lagi and aku bagi gambaq bini aku ngan anak aku dulu... nanti aku scan gambaq aku kaween bagi kat ang



Nur Qistina Binti John

2 Comments:

  • ayaq naik ke dahi.....
    haha...
    memang betul..tetiba john jadik jiwang masa final year...
    in fact mas arombongan blok 11 gi UiTM Arau, bas nak jalan, sebab lagi dia bertenet last minit punye..
    Memang ciri2 orang pandamaran

    By Blogger abu_harraz, at Mon Aug 14, 08:11:00 AM  

  • Apa Habaq John... Lama tak dengaq citer.... Nasib baik ada blog camni boleh gak aku tau pekembangan member2...

    By Anonymous Mas Akmar Rizal, at Thu Aug 24, 11:37:00 PM  

Post a Comment

<< Home