ADP3 REUNION: there is always a first time

Thursday, September 28, 2006

Announcement Lagi
- DEBSIS Yan '96/ Sedili '97


Ada sesiapa yang nak join tak, kalau kita organize ke dua2 kampung angkat ni. Of courselah, not in the same year. Rasa cam teringin la pulak nak balik ke kampung angkat ni after 10-11 years. Boleh balik ke kampung dengan anak bini/suami. Aku sendiri pun dah lost contact sangat2; tp kalau kita pergi as a group, tak ler rasa kekok sangat kan. Kat Sedili tu pun ada resort, sama gak ngan kat Yan tu.

Any takers?

3 Comments:

  • aku okies je.. best gak.. yg family kat Yan tuh selalu gak dulu bercontact2 .. tapi yg Sedili tuh mmg lost contact lepas DEBSIS tuh .. iskk.. tak baik lah kan ..

    By Anonymous kechik, at Thu Sep 28, 05:18:00 PM  

  • izwa: aku kalau single lagi memang la nak. teringat kat yan, bapak angkat aku siap ikut balik sekali naik bas gi shah alam. bawak berkotak-kotak buah mangga. kat sedili pulak, balik dapat sekotak besar udang fresh.. huiii.. bestnya...
    tapi sekarang dah jadik mak orang... susah la nak join...

    By Anonymous Anonymous, at Fri Sep 29, 12:26:00 PM  

  • im game for the one in yan. konon nak buat road trip there since early this year but didnt materialize yet. hmmm... maybe if i have balance leave i'll take my chances before 2006 ends.

    didnt go the sedili one.

    By Blogger Inn, at Wed Oct 04, 02:03:00 PM  

Post a Comment

<< Home