ADP3 REUNION: there is always a first time

Thursday, September 28, 2006

De good old days : Dinner ADP3 1997

Okie. here are some pics in my collection masa time kita dinner adp3 dulu.. time paling last kita were together. Watch out for Part II : masa kita commencement... ari tuh balik kpg i tak sempat nak cari gambar yg kita sumer in group tuh... sigh. if korang ada pls email me ye... i miss all of you honestly ~ mary



























8 Comments:

  • mana zaki jaksis sekarang ni ha? ada sapa2 yang tahu?

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Thu Sep 28, 03:01:00 PM  

  • Zaki jaksis aku ada terserempak few months ago kat pasar tani Kelana Jaya eheheh tapi cam biasa la, aku mana berani nak tegur.. buat malu jek dia tak ingat aku nanti.. time tu aku nampak dia dgn ibunya la..aku rasa la..

    Pergh gambar retro cik pijah banyak di sini ye cik pijah..tapi kan cik pijah, you looked gorgeous now ok? Sgt vogue!

    By Blogger Amy, at Thu Sep 28, 09:06:00 PM  

  • Zaki kalau tak silap aku.. ada gak bertembung kat PWTC sebab masa tue he was one of the secretariat for one of international seminar kat sini... sibuk mamat tue ngan a few people from middle east....

    By Blogger Kaza, at Fri Sep 29, 09:54:00 AM  

  • aku setuju ngan amy tu....tul tu cik pijah. cik pijah sekarang lebih and semakin vogue gitu.

    Cepat lah update blog ko cik pijah oii...

    By Anonymous Rosnah, at Fri Sep 29, 11:07:00 AM  

  • hm... most of the ppl in the picture tu sekarang samada dah bergelar suami/isteri/daddy/mommy dah...

    wish i was in the picture... but then aku dah *gone* dah time tu... else it would be a sweet memorable finale for my time in ppp...

    By Anonymous azizul, at Tue Oct 03, 12:19:00 AM  

  • azizul.. bukan sumer dah kahwin.. half je kot. ramai lagi yg single nih. hehe... u dah pi mana masa tuh?

    By Blogger PrincessRen, at Tue Oct 03, 01:58:00 PM  

  • pi membawa diri nun jauh di dalam gua... hehehe... takde lah... if i'm not mistaken... i left ppp about 2 semester earlier... went someplace to straigten up my life kejap... then masuk MMU to complete my degree... that's why i terlepas the dinner all together... sedihnya... :(

    By Anonymous azizul, at Tue Oct 03, 02:36:00 PM  

  • di dalam gua? itu ciri pemuda kahfi tu?

    By Blogger abu_harraz, at Wed Oct 04, 08:45:00 AM  

Post a Comment

<< Home