ADP3 REUNION: there is always a first time

Thursday, September 28, 2006

Desa Bakti Siswa (DEBSIS) 1997
- Sedili, Kota Tinggi



Ijan's AUSU Project: Weekend at Cherating
sorry folks; salah tajuk tadi. thanks laila for the correction.


AjeReenaZack and Friends


Pictures contributed by AjeReenaZack

6 Comments:

  • ada kesilapan pada tajuk. bukan minda waja, tapi tu project chief's ijan kat cherating, pahang. dia organize for ausu.

    sorry sahabat. no wonder lah aku ada tengok kelibat si ijan ni. time tu dia kurus. keke

    aku nak pebetoi tajuk, tapi blogspot buat hal.

    sapa2 yang ada gambar cherating, the program i heard so successful jointly organized by ijan ngan lyna tu, pls send them to me.

    thanks laila for the correction.

    -ghaz

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Thu Sep 28, 03:13:00 PM  

  • hahah ada laila dgn ida in hte pic. my hsemate dulu tuh :D

    By Blogger PrincessRen, at Thu Sep 28, 07:14:00 PM  

  • hehehehe.... aku confuse lah... dulu ada event gi cherating ek?... cammano lak roommate aku ada?... what happened to me lar?

    By Blogger Kaza, at Fri Sep 29, 09:49:00 AM  

  • kaza: walaupun kawan baik aku yang organize utk ausu pulak, aku sendiri pun tak pergi. reasons aku, kalau ijan still ingat lah, memang pathetic sangat; besides of course no money ma. hahaha. those were the days ...

    anyway, aku dengar cam best la pulak time dorang gi cherating tu. cam menyesal lak tak join sekali. sampai sekarang, aku masih tak gi gi la cherating. loser sangat kan.(haha .. aku kasi bola tanggung .. bulan2 ramadhan ni aku nak tengok, sapa yang nak smash balik .. hehe)

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Fri Sep 29, 03:02:00 PM  

  • Padan muke ko ghaz, u missed out the fun..tu la, dok emo jek kejenyer..dari dulu sampai sekarang tak abis2 ber'emo'..:p

    By Blogger reenazack, at Sat Sep 30, 04:49:00 PM  

  • Tepuk tangan jek sebelah Aje sambil jeling manja kat Ghaz eheheh..

    By Blogger Amy, at Tue Oct 03, 04:54:00 AM  

Post a Comment

<< Home