ADP3 REUNION: there is always a first time

Thursday, September 28, 2006

Sedekad Yang Telah Berlalu ...

So, aku start life aku sebagai student IPT in May (Ghaz: June, actually) 1995 kat PPP/ITM Shah Alam.. in American Degree Programme batch ADP3..and made new friends..friends yg masih wujud dlm hidup aku sekarang walaupun dah 10 tahun berlalu..dah sedekad..thanks friends for still putting up with me, you know who you are!

Want to read more? Click the banner below.



7 Comments:

  • amy, kat opis ni friendster nyer blog tak bleh bukak la... kat rumah je aishah boleh tengok. haritu nak letak comment pun tak bleh..

    By Blogger aishah badaruddin, at Thu Sep 28, 08:55:00 AM  

  • amy, bila tgk gambar lama rasa syahdu pulak...terasa muda balik...ahakss....

    By Blogger myza, at Thu Sep 28, 12:09:00 PM  

  • Ghaz...aku rasa cam nak piat jek tinger ko bila nampak mende ni ko letak sini .. addeHh.. balik Malaysia..siap ko..erk siap apa? Siap ah belanja aku teh tarik eh ghaz? buih lebih..

    Aishah..eheheh saya malu la awak baca blog saya..erkK saya pemalu..

    Myza..tu la..aku pun sejak start blog adp3 ni, asyik belek gambar lama.. besh gila ah rasa zaman tu..ingat time sahur My? Mata masing2..muekeke, bila lauk basi, sahur makan ikan bilis goreng yg aku bawak bekal jek..makan dgn nasi panas, sedappppp jek rasa..

    By Blogger Amy, at Thu Sep 28, 08:47:00 PM  

  • amy..biasaklah ghaz tuh..heheh ada je yg dia akan kidnap..sentiasa alert;-) welcome back ghaz hehhe

    By Anonymous mas, at Thu Sep 28, 09:51:00 PM  

  • amy,
    masa nak raya lagi best,.. lampu lip-lap kat block masing2 dah macam las vegas
    jadinya..

    p/s: lampu lip-lap tu siap ada lagu raya tu..yehahh..

    -apai-

    By Anonymous Anonymous, at Fri Sep 29, 08:40:00 AM  

  • Yer yer aku ingat Apai..eheheh lampu lip lap..semua block ada..

    By Blogger Amy, at Fri Sep 29, 05:11:00 PM  

  • tapi kat bilik aku letak yg jenis macam mercun cina tu.. kaler merah ajer bilik..siap ada tanglung lagi.. si wak jai punya idea.. org ingat kitaorang celebrate gong xi fa chai pulak.. huwahh.huwah..

    By Anonymous Anonymous, at Tue Oct 03, 11:01:00 AM  

Post a Comment

<< Home