ADP3 REUNION: there is always a first time

Thursday, September 28, 2006

UPP Award Presentation Nite'

With Puan Hajjah Zainab Hashim, Coordinator UPP


Minggu Silatur Rahim (MSR) 1995

siapa simpan lagi baju batik MSR ni?

Pictures contributed by AjeReenaZack

10 Comments:

  • alaa..takde gambaq kakak linda OC ADP 1 tu kaa???
    yang pakai sarung tangan tuuuu..
    -astaghfirullah hucsss...-

    By Blogger abu_harraz, at Thu Sep 28, 08:50:00 AM  

  • korang kena pakai kain batik ke masa MSR tu... kwah..kwah..kwah...

    -apai-

    By Anonymous Anonymous, at Thu Sep 28, 09:16:00 AM  

  • betul la.... aku baru perasan setelah 11 tahun... korang pakai atas bawah batik ek?... hahahaha

    By Blogger Kaza, at Thu Sep 28, 12:01:00 PM  

  • nasib baik budak laki tak kena pakai kain pelekat...muahahhhaah

    kain pelekat la..la..la...
    kain pelekat la..la..la..

    -apai-

    By Anonymous Anonymous, at Thu Sep 28, 02:05:00 PM  

  • koleq: hang ni dari td kak linda OC ADP1 .. yang mana satu ni?

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Thu Sep 28, 07:13:00 PM  

  • hhahaha aku tak sempat pakai kain bebe. aku dtg lambat. masa last day baru aku dtg.. nasib baikkkk.. sebab kalu i pakai kain mesti dah terlucut dah... :D hehe de good old days indeed!!!

    By Blogger PrincessRen, at Thu Sep 28, 07:15:00 PM  

  • mary ko ni suka main lucut2 kain kah???

    ghaz...kak linda OC pakai sarung tangan la..ADP1..come oooooo

    By Blogger abu_harraz, at Mon Oct 02, 11:41:00 AM  

  • sapa sapa ingat tak nama yg number 3 kanan dlm pix last kat "Minggu Silatur Rahim (MSR) 1995"

    By Anonymous Anonymous, at Mon Oct 02, 05:05:00 PM  

  • nama dia norzie..norziana tahar full name dia if i'm not mistaken..currently staying at ampang, doing insurance and unit trust..sape nak beli insurance prudential, amikla kat dia..last year dia kasik kuih raya kat clients dia..;)dis year lom tau lagi..

    By Blogger reenazack, at Tue Oct 03, 10:35:00 PM  

  • kuruih betui kita masa tu ajerina oiii.. apa dah jadik kat kita ni? ajojooooo

    By Anonymous Zeeda Yazid @ Zied, at Thu Oct 05, 02:32:00 PM  

Post a Comment

<< Home