ADP3 REUNION: there is always a first time

Friday, September 01, 2006

Wajah kesayangan hamba (34)

From Kazarul Izzham Nordin (NO6)

Dear friends and mate…..

Lama tak jumpa and dengar kabar berita, harap semua sihat dan baik belaka….. alahai skema ler pulak ayat aku nie…. How la…

Apa mau carita nei…. Aku confuse lah…. Last week aku finally dapat nengok blog reunion adp3….. itu pong kat tempat training centre…. Kalu kat opish nie payah sket… system admin aku nie rajin bebenor….habih semua dia block nyer….busan giler aku…. Last-last….. Terus naik kadar productivity aku… yer la kalau idak asyik download jer keja aku… bos aku pong naik boring sebab aku tak nak share download tue….

Aku sekarang dah 3 tahun kat Tourism Malaysia….pwtc….. tolong jangan tanya aku discounts or good rate…. Kitorang tak berjimat punya agency…. We spend 400 mill per year so please don’t ask…..hahahaha…. (siapa bayar cukai?.....thanks!!!)… aku kat dalam admin incharge on tender/sebutharga for all offices renovation (hq, states and overseas office… walaupun paling jauh aku pernah gi was sabah…hampeh sungguh boss-boss nie)….. walau pong aku makin gumuk and boroi tapi aku tak makan rasuah….. lantak ler orang lain nak kata aper… janji aku tak nyusah kan orang lain… sekarang aku dok training autocad (tue yang dapat bukak blog….)….. sebab kitorang akan pindah ke putrajaya by 2010 nie….

Aku dah settled down with a kampong girl from pasir mas named Norkhairul Hafiza Bt. Hamzah…. Tapi orangnyer takde lar kampong sangat cuma alhamdulillah apa yang fardhu dan wajib semuanyer dilaksanakan tapi tang fesyen and barang kemas… aku redha jer la….…. Aku kawen last year on the 29th may 2005… dan dikurniakan seorang putera… Muhammad An-Na’im B. Kazarul Izzham … (boley muat ker nak isi boring OMR masa SPM nanti?...hahahaha!)…. At the moment aku masih lagik stay ngan parents aku sebab aku dok serba salah nak beli umah kat mana…. Yer la nanti nak move to putrajaya… takut2 wife lak still kerja kat damansara… so aku tengok keadaan dulu… nanti pindah aku kasik info….

Apa-apa hal aku masih lagi memberi kesanggupan untuk membantu dalam reunion adp3 nie….. harap sesangat dapat jumpa geng-geng lama. Buat masa nie aku masih lagik dok berjumpa bebudak bilik aku…. Port masih lagik kat NZ, wangsa maju…

Cuma aku nak inform…. To those familiar with my activity during Ramadhan …. Apa plan ini tahun… and mana port?

Ok lah… itu jaer dari aku….

Wassalamualaikum.


5 Comments:

  • kaza, apa email add ko?

    By Anonymous Anonymous, at Mon Sep 04, 11:19:00 AM  

  • nak tengok tahap mana keboroian ko tu....mungkin tak boleh nak lawan achik!

    By Blogger kamadean, at Mon Sep 04, 03:19:00 PM  

  • kaza : email aku direct ke opish...

    kazarul@tourism.gov.my

    dean.... keboroian aku mencapai tahap seluar saiz 38!... mau lawan ka?

    By Anonymous Anonymous, at Wed Sep 06, 09:06:00 AM  

  • WAT?? U'RE ALREADY SIZE 38??? u must take care of your health la bro... jgn la sampai boroi camtu! nanti banyak penyakit la wei... isk isk iskkk.. bini ko tu slim-melim, ko amik zat dia la tu kan. jaga bro.. remember, hani mohsin yg sihat walafiat tu pun buleh pergi camtu je......

    By Anonymous Zeeda Yazid @ Zied, at Wed Sep 06, 10:30:00 AM  

  • ya allah.. anak ko nie comel tul la.. wonder who he follows.. definitely the mom :) haha.. putih pun cam mak dia jua.. congrats k..

    By Blogger sonya, at Thu Sep 14, 11:27:00 PM  

Post a Comment

<< Home