ADP3 REUNION: there is always a first time

Saturday, September 09, 2006

Wajah kesayangan hamba (35)


As promised aku sertakan biodata aku yg ter latest. Aku sekarang dah jadi housewife sepenuh masa (for the time being) dan aku pun tgh giat carik kerja. Baru berenti kerja sebab dah boring working with same organization for almost 7 yrs (ni kira loyal jugak). Nak carik new place, new environment.

My son nama dia Danish Ramadhan Bin Ishak. Lahir on 8 Ramadhan 2004. get married on 31/08/03. Baru seoarang, tak larat....nak tambah lagi. Muka dia mcm muka husband aku (sorry, my hubby foto tak de- malu)..hehehe What else...tak tahu nak tulis panjang sebab dah biasa tulis in point form..

Ok..till then...

~ myza ~

14 Comments:

  • hi Myza...comel nyer Danish. kalau tak silap sebaya ngan Faris kan..
    ko dah tak kejer RHB lagi ker? apa hp no? Apa kata bulan posa ni kita arrange berbuka posa sesama nak tak..

    By Anonymous hiemash, at Mon Sep 11, 12:26:00 PM  

  • hi myza..lama tul tak tgk ko ek..makin berseri2 la hehe..

    By Anonymous yanti, at Tue Sep 12, 03:14:00 PM  

  • hiemas,

    ok gak kalau bukak posa sama2..aku pun dah lama tak jumpa ko...no hp aku 019 356 4745

    yanti,

    hehhehe...biasa ler yanti dah dpt title mummy ni...macam tuh lah gayanya....badan pun berisi sikit...

    By Blogger myza, at Tue Sep 12, 08:32:00 PM  

  • My..ehehhe tima kasih eh fill up biodata. Si Julie tu bila lak..suruh cepat2 sket eheheh

    By Blogger Amy, at Wed Sep 13, 12:39:00 AM  

  • woit korang..jom arr bukak pose sama2 ek...best gak ek..;-)kita bukak pose kat blue wave n mintak normi discount 50% heehheh

    By Anonymous mas, at Wed Sep 13, 07:53:00 PM  

  • nak...nak..jom?

    By Blogger Amy, at Wed Sep 13, 08:12:00 PM  

  • aku setuju gak tuh, nanti aku bagi tahu kat julie sebab e mail rhb dia tak leh nak akses internet...

    korang2 jgn lupa tau...ni kira agenda bln posa

    By Blogger myza, at Wed Sep 13, 08:40:00 PM  

  • Hallo,
    Syok-syok je discount 50%. Gerenti tak dapat le. maklum lah demand tgh tinggi. Anyway, kalau tul nak buke pose sesama ajak aku sklai.
    019-2658811.
    -Nomee-

    By Anonymous Anonymous, at Fri Sep 15, 03:48:00 PM  

  • ehehe normi tak kisah ah tu tapi takkan 10% pun tak dapat? ahahah erk kita jumpa nanti ni nak berpasangan ke solo2? Kalau berpasangan, kena la control cakap dan gelak ek..kalau solo bleh sembang sakan.. tapi gua ikut jek..mana2 pun bleh, laki gua sporting..

    By Blogger Amy, at Fri Sep 15, 08:02:00 PM  

  • normi.....

    sori ler aku tak dpt dtg masa ko kawin hari tuh...kau jgn marah yekkk...
    ko apa citer skrg?

    dah ada apa2 ker? kat tmpt kau ada kerja kosong...ahaks....

    By Blogger myza, at Fri Sep 15, 09:03:00 PM  

  • hehe tul tuh amy...10% x dpt ker?hehe ramai2 kan..business gak tuh;-) myza, x silap aku normi dah dlm 5/6 bulan rasanye..tul ke normi..if silap sori arr..eh bila due ek?

    By Anonymous mas, at Sat Sep 16, 03:42:00 PM  

  • amy, abg is dia tak leh tinggalkan aku..dia nak join gak...ko bwk lah cekedi (laki aku yg tulis)

    By Blogger myza, at Sat Sep 16, 09:32:00 PM  

  • woit korang...pekabar sumer
    normie, apa the best rate ko bole bg utk buka posa? tp bior lar within everyone's budget & menu syok2 sikit...heheheee, bawak arr laki & anak baru syok jumpa reramai (kodeng ko bole bawak anak tekak...aiman tak kisah pon :)
    hp aku 012-2423377

    By Anonymous hiemash, at Mon Sep 18, 03:49:00 PM  

  • yelah hiemash...taule aku single mingle lagik...isk isk..sob..sob..sedih aku:P sampai ati ko hehhe aku mmg kemana2 pun bwk anak tekak aku..ko x bwk ke?:P heeehe

    By Anonymous mas, at Mon Sep 18, 09:13:00 PM  

Post a Comment

<< Home