ADP3 REUNION: there is always a first time

Tuesday, September 19, 2006

Wajah kesayangan hamba (36)

Hi all,.. First of all, seronok giler aku bila dapat tau ada blogspot adp3 nie.. itupun budak adp4 yg bagitau kat aku..

Seperti yang dijanjikan, nie update pasal diri aku..

Nama aku Mohd Zairi Ishak aka APAI. dulu dalam kelas S06.. Ramai yg tak kenai kot sebab aku pun bukan nyer glamour macam Ghaz tu (jgn mare ghaz)..... aku satu kelas dgn mary, bad, sufian, arni, abas, dan yg lain2.. (sorry tak ingat nama).. housemate aku pulak dgn mat top, wak jai, ali, and nik fadzli. Si adib and bagong(SO1) pulak selalu lepak bilik kitaorang.. Masa gawat dulu, lepas PPP aku pergi USM kat Tronoh,.. ada jugak beberapa bebudak adp3 yang pergi sana.... yang aku masih ingat (zulhisyam salleh, meor, shahrul, herman, saliza )

Aku skang kerja kat Cyberjaya… dah 2 kali tukar keje.. carik pengalaman baru,.. lepas grad dari usm aku kerja kat Marconi kl.. lepas keje 3 tahun, aku pergi Timedotcom pulak,.. and lepas setahun, here I am.. kat cyberjaya nie.. Antara bebudak adp3 yg pernah aku jumpa:-

1. Rudy – jumpa kat cyberjaya
2. ayam – jumpa kat airport miri
3. bruce – jumpa kat airport miri jugak
4. zulhisyam – jumpa kat kl. Dia kawin dgn org kelang,.. anak dah 2 dah kot..
5. meor, shahrul, herman, saliza – jumpa masa kat usm dulu

Aku kawin pada 26/11/04, and ada sorang daughter (batrisyia balqis - baru 9 bulan). Wife aku hafizah hanim... aku kenal masa keje kat marconi dulu. And seperti biasa, aku masih maintain macam dulu,.. orang kata lepas kawin badan mesti naik, tapi tak jugak la.. perut aje naik sikit..Nie ada gambar family aku… and kat ppp enjoy!!

Itu aje update aku setakat nie.., kalau korang ada apa2 aktiviti, jgn lupa bagitau aku..(zairi_ishak@hotmail.com 013-397 5546).. insyallah aku join..tengkiu



gambar anak aku.. Batrisyia Balqis (skang dah 9 bulan)


gambar aku dgn wife aku...


dari kiri (aku,lupa nama,nik and bagong)


masa dinner kat hotel apa tah…

21 Comments:

  • wei....tuh gambaq aku....sebelah ko dira....n aku...n my other roomies....sapa tak kenai apai....ehem...ehem.....

    By Anonymous Anonymous, at Wed Sep 20, 01:40:00 PM  

  • apa yang ehem..ehem...tu... aku kena gossip jugak ke masa kat PPP?...

    By Anonymous Anonymous, at Thu Sep 21, 09:47:00 AM  

  • gossip aper nyer apai. ko byk peminat lah dulu2. hahahhaa...

    By Anonymous Anonymous, at Thu Sep 21, 11:25:00 AM  

  • apai n beg hijaunyer....asal lalu...musti bebudak pompuan nak tengok...maklumla zaman kekanak dolu2....

    By Anonymous Anonymous, at Thu Sep 21, 01:11:00 PM  

  • yg comment kat sini pun takde yg nak reveal identity....kes2 penah minat kat apai lah nih....wei....dah jadik laki n bapak org tuh!!!....kahkahkah....

    By Anonymous Anonymous, at Thu Sep 21, 01:14:00 PM  

  • korang nie pandai2 aje kata aku ramai peminat...
    semua yang hantar tu anonymous la pulak..
    main2 la korang nie...

    p/s: beg hijau tu aku guna sampai la nie tuu..

    -apai-

    By Anonymous Anonymous, at Thu Sep 21, 01:23:00 PM  

  • biar betik....beg ijau ko exist lagi....ko nak tau pasai ape ramai yg cam kat beg tuh coz ko kurus sangat so dari belakang beg tuh yg lebih terserlah....

    By Anonymous Anonymous, at Thu Sep 21, 01:31:00 PM  

  • sekali pandang macam beg tu macam terbang sendiri.. dua kali pandang nampak aku bawak beg tu pulak ye...
    tapi takpe,.. sekarang aku lagi besau dari beg tu..hahaha.

    -apai-

    By Anonymous Anonymous, at Thu Sep 21, 02:08:00 PM  

  • aku tak anonymous ah..eheh apai meh aku bagitau mmg ramai pompuan minat kat ko dulu ahahha.. tak termasuk aku la..nanti ko muntah ijau plak

    By Blogger Amy, at Thu Sep 21, 11:23:00 PM  

  • bukan setakat ppp aje ramai SA... kat USM pun sama jugak.. kwang..kwang..kwang..

    By Anonymous Anonymous, at Fri Sep 22, 08:39:00 AM  

  • sib baik aku tak teruskan projek nak usha si apai nih if not musti merana jiwa....keciwa...kuhakkuhakkuhak

    By Anonymous Anonymous, at Fri Sep 22, 01:42:00 PM  

  • apai...(baca dengan suara garau)
    i pun minat you dulu....you jambu nyah....

    By Anonymous bukan mama juwie, at Wed Sep 27, 08:21:00 AM  

  • Apai... anak baru sorang... bini pun sorang..... jangan jadikan ia satu penghalang.... hahahaha!

    By Blogger Kaza, at Thu Sep 28, 12:15:00 PM  

  • setia pada yg satu beb... :)

    -apai-

    By Anonymous Anonymous, at Thu Sep 28, 01:33:00 PM  

  • Ces Kaza, sempat lagik meracun tuh.. muahahah

    By Blogger Amy, at Tue Oct 03, 04:56:00 AM  

  • apai,
    since i am the registration committee member, tgk ur form baru perasan tinggal setaman ngan aku..walaupun i'm sure u don't know me..taman cuepacs..me at jalan 3F..raya datangla umah, tapi takde duit raya la..hehehehe


    -ajezack-

    By Blogger reenazack, at Tue Oct 03, 10:51:00 PM  

  • barangsiapa yang berkahwin lebih dari satu, maka sesungguhnya dia telah meletakkan sebelah kakinya kedalam neraka.....(aku tak kata masuk neraka, tapi sebelah je)

    By Blogger abu_harraz, at Wed Oct 04, 08:50:00 AM  

  • ye ker?.. la,..tak tau lak aku ada budak ppp duduk area cuepacs nie,..
    parent engko sapa reenazack... maybe aku kenal kot...
    bak sini no tepon,.. kang aku datang masa raya...insyallah...

    By Anonymous Anonymous, at Wed Oct 04, 09:22:00 AM  

  • apai, umah aku sebelah umah tok imam khairuddin..mengadap main road to Batu 9.. meh ler dtg raya..tapi aku cuti raya 2 hari tu jek, pastu keje balik..
    03-90757767 no umah.

    AjeReenazack

    By Blogger reenazack, at Wed Oct 04, 01:49:00 PM  

  • okey,..sebelah rumah ustaz khairuddin rupanya..
    kat depan rumah engko tu ada org letak kete utk dijual ke?.. kete engko ke?..
    aku raya nie maybe tak raya kat cuepacs sebab rumah parent aku tengah renovate.. tak siap lagi.. so skang parent aku la nie dok dgn aku kat bdr tasik permaisuri..
    rindu nak terawih kat surau cuepacs.. morey pun best2

    By Anonymous Anonymous, at Wed Oct 04, 02:01:00 PM  

  • calling calling 03-90757767. jom dating jom.

    By Anonymous Anonymous, at Sat Oct 07, 03:16:00 AM  

Post a Comment

<< Home