ADP3 REUNION: there is always a first time

Monday, October 16, 2006

Entri Curi Gambar Orang

Berbuka puasa bersama ...

Amy NO3, Rosnah + Sandra
(ngan anak2 minus husbands)

11 Comments:

  • *Tumbuk tulang rusuk Ghaz jap* waduh pantang nampak ekkk..eheheh ni la antara 2 roommate aku kat Blok 1 dulu..had a great time, food byk gila..mmg untung ah bayar RM15++, tak yah la bayar sampai RM50 kwang kwang kwang..
    Next..IKEA again on Friday.. sure entry aku kena curi lagik dgn makhluk ni nanti. :)

    By Blogger Amy, at Mon Oct 16, 09:39:00 PM  

  • amy....mana yem ngan kodeng???
    rugi lar aku tak dpt datang. Sandra dah ada 2 bodyguards tuh. ish...jeles betul arrr

    By Anonymous hiemash, at Tue Oct 17, 01:25:00 PM  

  • Kodeng tak dapekk.. tolong abang dia pindah umah.. Tu la ko Hiemash..jauh sangat..bila nak jumpa nih..Friday ni jOm?

    By Blogger Amy, at Tue Oct 17, 08:21:00 PM  

  • This comment has been removed by a blog administrator.

    By Blogger bad S06, at Wed Oct 18, 04:37:00 AM  

  • Aper menu buffet Ikea tuh? Sama cam menu harian dia ke? Drinks camne pulak? yum..yum..
    p/s: nama anak sandra tu sama cam nama anak aku; Hariz...

    By Blogger bad S06, at Wed Oct 18, 04:48:00 AM  

  • Amy...Friday ni korang gi mana plak? saper yg join samer? kodeng dah balik melaka pon. Semalam 17/10 aku gi buka posa ngan kodeng kat tesco s.alam. makan kat tempat fav dier kat JM briani..mmm..sedap jugak tuh. Thanks aa kodeng.

    By Anonymous hiemash, at Wed Oct 18, 02:10:00 PM  

  • ERkk apa yg di comment sampai kena delete tuh? Takde keje ke nak cakap mende2 tak elok ..ehehe

    Bad..sedap..memacam lauk, tak terlarat aku..dessert pun macam2,pendek kata puas hati ah. Worth it la bayar RM17. Bleh duduk lama, tak yah nak berebut ambik makanan sbb sentiasa replenished.

    Hiemash..friday..tempat yg sama.,.,setakat ni dah 10 orang termasuk aku.. nak tahu lebih lanjut, meh call aku.NO phone aku ambik kat Kodeng eh? Aku tahu korang gi buka posa semalam..dah baca blog Kodeng

    By Blogger Amy, at Wed Oct 18, 10:12:00 PM  

  • amy, ko ni dah kronik.
    message deleted pun nak komen...

    goblokommenkroniksm..(yang membawa makna pergi kepada blog dan comment sampai kronik)

    By Blogger abu_harraz, at Thu Oct 19, 08:54:00 AM  

  • amy..sand...rosnah...sorrylah tak dapat join hari tuh...
    ada majlis kena attend...nampak berseri2 semua org...

    By Blogger myza, at Thu Oct 19, 09:03:00 PM  

  • *fire* kat Pyan..eheh geram akO.

    Takpe Myza,next time..nanti ko dah join kitaprg bleh le ko pun berseri seri eheh

    By Blogger Amy, at Fri Oct 20, 02:56:00 PM  

  • amy...awat yem takdak? btw..sori arrr x dapek gi...eh bila plak lagi nak jumpa ko..buku citer ko aku dah baca ber 'round2'..ehehhhe

    By Anonymous mas, at Sun Oct 22, 12:07:00 AM  

Post a Comment

<< Home