ADP3 REUNION: there is always a first time

Thursday, October 19, 2006

Entry Jalan-jalan Terjumpa Orang Taiping


Jangan lupa pegi lawat blog ex-schoolmate aku form 1-3 ni.
Click banner above!

8 Comments:

  • perghhh gaz...hang siap boleh terjumpa blog aku iye...

    hahahhaa....memang betul tu...mana la pegi alwi, syarbani, johan ariff, hakimi etc etc..

    By Blogger landen, at Fri Oct 20, 09:41:00 AM  

  • Aku dengar Alwi dah kahwin..bertuah betul dia tu..tak jemput pun..

    By Blogger Amy, at Fri Oct 20, 02:42:00 PM  

  • hehehe ..

    amy,

    nasib baik lah alwi yang landen cakap tu adalah alwi orang yang sama. nama2 yang landen sebut tu classmates dia .. classmates aku at later stage my sekolah menengah dolu2.

    alwi tu pun satu sekolah ngan aku n landen tp setakat form 1 - 2 cam tu ja. tp dorang kelas pandai2. aku kelas sayupppp yusuf tayuuuuuup.

    :P

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Fri Oct 20, 03:11:00 PM  

  • Oh ye ke..aku budget Alwi yg sama sbb tahu Alwi org Taiping.. ehehe biasala aku suka nyampuk tak bagi salam dulu..:P

    By Blogger Amy, at Fri Oct 20, 03:34:00 PM  

  • pergkh.. diary seorang lelaki.. macam hustler's diaries ekk.. :P

    By Anonymous Anonymous, at Fri Oct 20, 08:04:00 PM  

  • raya hari tu aku jumpa kimi ghaz...dia kirim salam kat ko..makin gempal siot mamat tu, macam aku :P

    anonymous, hahaha...aku dah tak tau nak letak apa..tup tup teringat lagu pretty ugly tu..apa laga..tarus pakai!

    By Blogger landen, at Mon Oct 30, 06:09:00 PM  

  • haha. ni satu lagi mamat yang buat lawak. cukuplah si azwa je cakap yang dia gemuk, ko pun nak cakap ko "gemuk"/"gempal" gak ke landen?

    si kimi buat apa skrang? nnt kalau ko ada email dia, kasi aku. saja nak tanyakan khabar dia.

    sesungguhnya, i miss taiping soooo much. taiping best kan landen kan.

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Mon Oct 30, 11:28:00 PM  

  • teping memang best ghazz...

    ok insyallah kalau aku ader mail add dia aku kasik ko...

    :D saje nak buat lawak...tapi rezeki tak dak lagi utk gempal :P

    By Blogger landen, at Tue Oct 31, 12:19:00 PM  

Post a Comment

<< Home