ADP3 REUNION: there is always a first time

Sunday, October 01, 2006

Ish. Nama je ada blogger access, tp pengumuman yang penting cam ni pi letak dalam shoutbox. Aku picit2 kang jerawat tu, baru ko tau.

adp3 buka pose gathering

ajereenazack:
U guys, there will be a small adp3 buka pose gathering at shroom klcc on saturday, 14.10.06. sape2 berminat (and, for further info) sila email nik fadzli at nikfadzli at petronas dot com dot my by this monday.




5 Comments:

  • aik? according to Amy's email... kata Aje yg organize... anyway... aku tgk keadaan dulu lah... aku mmg free on that day... cuma takut tak ada member... takut jadi lone ranger pulak nanti... lagi2 aku manusia paling *alien* sekali dalam batch kita ni...

    By Anonymous azizul, at Mon Oct 02, 11:48:00 PM  

  • aku rasa baik letak list sapa yg comfirmed datang..

    By Anonymous Anonymous, at Tue Oct 03, 10:35:00 AM  

  • anon,

    i have no info. unless nik emailed me the confirmed list of attendees.

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Tue Oct 03, 11:57:00 AM  

  • Kenapa mesti tunggu email list baru nak datang?.....

    By Blogger Kaza, at Wed Oct 04, 09:22:00 AM  

  • sebab,.. nanti ada org yg teringin nak datang,.. tapi takut tak kenai pulak.. atleast tak jadik lone ranger...

    By Anonymous Anonymous, at Wed Oct 04, 09:58:00 AM  

Post a Comment

<< Home