ADP3 REUNION: there is always a first time

Wednesday, October 04, 2006

Kenangan Terindah (II)

413/7

Gambar bebudak rumah aku 413/7 , Maff, aku , Raff, Yus, Diba dan Aiza. Time nih kitorang kene buat persembahan untuk hari kebangsaan kat kolej. Nyanyi lagu ape ntah .. tak ingat aku.

***

Projek Desa Bakti Siswa 4 - Sedili, Johor

Dengan Izwa kat Sedili . Ada banyak gambar kat sedili ..
tapi tak scan lagi.. nanti aku scan dan upload.

****

Projek Desa Bakti Siswa 3 - Yan, Kedah


Aku dan Yati Daud bersama keluarga angkat kitorang kat Yan, Kedah.

Ghaz... gambar ko kat Yan. Kuruss je ko time tuh .. hehehhehe


Pictures contributed by Kechik


8 Comments:

  • apa nama mamat baju purple antara kak smack/asmak adp2 ngan mamat baju biru tu. and, mamat baju biru tu apa nama dia? he appears again dalam sampan, ngan kechik, yatti dan one local girl.

    mana pergi azizah saban? antara ida izwah ngan azizah tu apa nama awek tu?

    eh, dengar citer cik putih i.e. ida tu recently gave birth. betul ke? zarina tu pulak apa citer? tak ada dengar citer pun.

    jawab. jangan tak jawab.

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Wed Oct 04, 06:14:00 AM  

  • wakakak Ghaz..kurus gila, cam tak cukup makan ehehe..tumpang kutuk..
    Mamat baju biru tu Ijam la.. tak tahu la mana dia sekarang.
    Nurul!! Aku suka sgt gambO korang satu bilik..aku dgn roommate aku takde la gambar berlima..isHh

    By Anonymous Amy, at Wed Oct 04, 06:27:00 AM  

  • ghaz, ko bukan kaum aku ke? apsal ko menyelit kat situ???

    By Blogger abu_harraz, at Wed Oct 04, 07:39:00 AM  

  • selain gila kuasa, aku juga gila bergambar. so what?

    gila defensive. hahaha

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Wed Oct 04, 08:04:00 AM  

  • so what? kalau aku kecik2 dulu aku jawab "so..? soya bean..."

    tapi sebab aku dah tak kecik, aku jawab "so.......long"

    By Blogger abu_harraz, at Wed Oct 04, 08:30:00 AM  

  • aku perasan, masa kem ibadat tu, banyak ayam jadi katak.

    By Blogger abu_harraz, at Wed Oct 04, 08:33:00 AM  

  • Kecik, gambar last tu duduk tepi sekali sebelah kiri tu macam wife aku je...nanti aku tanya dia...

    By Blogger kamadean, at Wed Oct 04, 01:16:00 PM  

  • gambar Ghaz ketika masih dara

    hehehe

    I lub U lah Ghaz!!!

    By Blogger pyan, at Thu Oct 12, 08:20:00 AM  

Post a Comment

<< Home