ADP3 REUNION: there is always a first time

Wednesday, October 04, 2006

Kenangan Terindah (III)


Gambar beramai2 ngan ayam sembelihan. Yang aku ingat dalam gambar tuh : Huzi, Syah, Dzul, Mus, Arwah Bob, dan Kama. 2 orang lagi aku tak ingat. sorry


Gambar kelas aku lah beb : S10.Ehh meor... Ali tuh yang berdiri kat belakang aku tuh kan .

Berdiri dari kiri.
MOHD SAMIRI MAT DAUD (ali bachok), MEOR KHAIRUL MEOR IDRIS (meor), ZAIRY CHE AMAT, YUSOF MAT (mat cop), AZIZUL AZMAN RAMLI (june), WAN SALMAN WAN RAHMAT (mat saman), NOORHADIE SAMSURI (abng matt), MOHD ADDENEE NEESA (ode), FADZIR KAMARUDDIN (atok), HAFIZAN TARMIDI (boy), KAMARUL HISYAM OTHMAN (bib), ISMAIL MOHD JAAFAR (mael)

Duduk dari kiri:
Nurul Huda Mohd Sharif (KECHIK), Haiziah Abu (HAI), Waridah Abd Rahman, MUSTAFA KAMAL MUDA (Mus), Mr Conrad Nunis, Norizan Saleh (IZAN), Nur'Ainiza Nuruddin, Noraishah Othman


Kalau tak silap aku .. ni time dinner bebudak IT. aku ngan Jannah


Aku , Jannah dan Anis


Ina Razak, Azean Suheley, Hanum, and me.. itu je yang aku ingat. hahahah.. mintah mahap sape yg aku tak ingat nama tuh.



Konot, ET, Azad, Sadry, Mary dan aku .. muahahahaha.. control.. jgn tak control


aku dan 7 serangkai ( Fida, Erni, Jannah, Anis, Elli, Wan Faezah dan Eija)


time2 anak dara pingitan. ramai bebudak A-Level tuh. Geng2 'Q' aku.


Jujub(Tesl), aku, Nutt, Yazi(tesl) dan lagi sorang tuh aku lupa plak.. tapi budak tesl gak.



gambar parking lot depan blok aku . Blok depan tuh blok 8 kalau tak silap .. bilik aku tingkat 4 oooo.. jenuh menapak lebih2 kalau Ramadhan.. mana ade lif kolej kite tuhhh...



Acara makan2 di rumah Cik Naimah ( die dah jadi puan ke belum yek? ) ... Cik Naimah tuh lecturer IT kitorang le.



Minggu suai kenal bebudak ADP4 kalau tak silap aku .heheh.. time jadi akak2 OC.


masa projek DEBSIS sedili. aku ikut abang angkat aku memancing udang galah.. best .. wa cakap sama lu..



gambar aku memancing udang galah.. bestt gilerrrr


Geng2 masa kat sedili. dalam gambar tuh aku ingat izwa ngan Sabri (ADP5) je.


aku bersama family angkat di Sedili


Hah.. nih gambar makan ABC kat kedai depan rumah family angkat aku kat Sedili. Suffian Aljawa... adelah muke ko terselit gak dalam gambar nih. Suffian Al Gebu.. sorry lah gambar ko takde pulak dalam album aku .. nanti kat kampung aku cari lagi.


Sekian terima kasih.. enjoy viewing yeeee.... Pictures contributed by Kechik

11 Comments:

  • meor,.. engko class s10 ker/ takder pun muka engko,,..
    berdiri dari kiri,.. ali, lutfi, yg lain aku tak ingat..

    -apai-

    By Anonymous Anonymous, at Wed Oct 04, 11:52:00 AM  

  • kalau tak silap aku .. meor yang sebelah ali tu lah kan .. 2 dari kiri .. sorry lah mkf kalau aku silap ..hehehe

    -kechik-

    By Anonymous Anonymous, at Wed Oct 04, 12:07:00 PM  

  • Gambar bebudak ADP4 tu, duduk depan 4 dari kiri is my wife.

    By Blogger kamadean, at Wed Oct 04, 01:09:00 PM  

  • Gambar kelas aku .
    Berdiri dari kiri. ali bachok (Lupe nama sebenornya) , meor (MEOR KHAIRUL MEOR IDRIS),MOHD ZAIN CHE AMAT, mat cop (YUSOF MAT), june (AZIZUL AZMAN RAMLI), mat saman (WAN SALMAN WAN RAHMAT),NOORHADIE SAMSURI, ode (MOHD ADDENEE NEESA),atok (FADZIR KAMARUDDIN), boy (HAFIZAN TARMIDI), KAMARUL HISYAM OTHMAN, mael (ISMAIL MOHD JAAFAR)

    Duduk dari kiri:
    Aku, Haiziah,Waridah,Mustafa Kamal,Mr Conrad Nunis,Norizan, Nur'Ainiza Nuruddin, NORAISHAH OTHMAN

    Mana yg salah tuh aku mintak mahap.. sepuluh tahun yg lepas beb..hehehe

    -Kechik-

    By Anonymous Anonymous, at Wed Oct 04, 01:25:00 PM  

  • awat gambaq aku tadak kecik?

    By Blogger JohnLabu, at Wed Oct 04, 01:29:00 PM  

  • alaaa.. aku rase ade gambar ko john.. tapi dalam album lain. nanti aku cari lagik.. ni je yang aku sempat kebas balik kampung weekend lepas.

    -kechik-

    By Anonymous Anonymous, at Wed Oct 04, 01:41:00 PM  

  • waa!!! ko memang kechik! dari dulu ske bergambar.. kat album aku pun melambak-lambak gambar ko! hihihih.. aku tak rajin nak scan jer..

    By Blogger cikPijah, at Wed Oct 04, 02:02:00 PM  

  • ade pembetulan siket.. yg berdiri ke-3 dari kiri, nama die zairy ishak bukan Zain seperti yg tertera. Pembetulan diberitahu oleh abang mat. Thanks
    Biase lah Pijah.. dulu mmg aku kuat bergambor.. hahahah.. tu yang balik kampung .. dapat lah serpihan2 gambar2 yg buleh di uploadkan ke sini. tu baru serpihan je tau.. kalau aku kombah lagi.. banyak lagi gambau nye.

    -kechik-

    By Anonymous Anonymous, at Wed Oct 04, 02:20:00 PM  

  • zairi che amat lah...zairi ishak tu APAI sekilo RM1.80

    By Blogger abu_harraz, at Wed Oct 04, 02:28:00 PM  

  • wei,.. aku kelas SO6 la dulu...satu kelas dgn pian, bad yg confuse, mary, sham....

    mohd zairi ishak aka apai

    By Anonymous Anonymous, at Wed Oct 04, 02:34:00 PM  

  • bad ada krisis identiti.....
    bukan setakat dia tak ingat kelas, dia jugak tak sure dia supir atau pilot

    By Blogger abu_harraz, at Thu Oct 05, 07:28:00 AM  

Post a Comment

<< Home