ADP3 REUNION: there is always a first time

Tuesday, October 17, 2006

Kenangan Terindah (VI)



TOP – semua orang giler berlakon pegang handphone tipu. Tgk abg matt (hadie) pakai calculator. Wa pakai seluar tidur tapi baju tuck in. Utk pengetahuan ni masa 1998. Wa penah pakai suar tido tu gi kelas.

MID – Tempat lepak utama tahun 1997. Wajib lepak kat esso lepas dinner..kalau tak dinner kat junction pun, just kuar kul 10 and lepak situ..balik kul 11. Dgn geng2 ADP4 (Spider, Rafhan, Mus, Shahir yang bawak cagiva mito – budak depan bilik aku) n arwah BOB and NIZO

BOTTOM – gambar masa UPP. Kelas SO6 pegi sunway lagoon. Menapak dari federal hi way ke sunway lagoon.berenti rehat.


Sukan antara PPP. Masuk march past wakil ADP. Menang #2 tak silap di belakang TESL yang bersungguh dan tegas sekali kaptennye. Kita orang enjoy pada pakaian je…hehe…ala2 komando.

Baju sweater cheetah di sponsor (atas bawah), spek juga sponsor (ray ban ciplak)

Ada Mr Mahadeva can u catch on kat situuuu…(utk melepas rindu BAD)


Persembahan acrobatic (aiseyy..gambar mary buat ‘split’ tu tak scan ke?)


Kat Klang parade. Global expression Day. Tgh gantung banner.


SO6’s (guys) kumpul depan siswa sebelum pegi sunway lagoon utk ajar mary berenang


Gerai Cekak 1996. Ida Izwah, Afazaini ngan mamat adp2 (cap)
Tgh buat air carrot. Tu walkman yang beli sama2 ngan walkman bad kat SOGO.


GED lagi..yang depan skali tu pakai spek…bopren mary ..tapi mary tak nak..
Yang masih hensem seblah baju hijau is hucs


Gerai Cekak 1997 – Yang pompuan semua budak a – level (aku dah beralih angin).hehehe
Muss (ADP4) and arwah bob
Belakang gerai Aku, Linda (AL14), HAfidah (AL14), Zehan Afizah (AL15)


Convo kakak aku kat USM. Tiba2 jumpa kecik…Fitnah..fitnah….
Tapi apsal aku bulat cam hampeh giler masa tu!!!??? Sapa scan gambar ni???????!


TOP - Kerja kuat utk prepare grand event GED. Syam , and Abas pun ada

MID – Kat stadium shah alam. Upacara kira panjang banner kat stadium shah alam by Malaysia Book of Records

BOTTOM – Kat bilik dengan baju tidur ntahapahantah, tahun 98


TOP – Lepas solat masa camping kat sg. Congkak – IT Club 1998

MID – Mewakili PPP buat pertama kali – Silat Cekak Hanafi kat UTM Jalan Semarak 1997. Tak menang apa2 punnn

BOTTOM – dua ex gay sedang dilamun cinta…..sekarang dah tobat.


Aku suka tengok syukri menyorok blakang berhala orang asli tu…macam gambar superimpose.

Mary dgn muka naïve. Cute jugak ye ngko mary…macam amah indon pun ada gak

8 Comments:

  • elleh pyan .. ko dah mmg tembam masa bergambar ngan aku tuh , ade hati lagi nak menyalahkan org yang scan gambar .. aku lee tu ..

    By Anonymous kechik, at Tue Oct 17, 06:50:00 PM  

  • Perasan dak..budak berempat dlm gambar ni, si Eddie, Wa, Bang matt dgn Jawa... semua bertemu jodoh kat PPP..best!

    By Blogger Amy, at Tue Oct 17, 08:27:00 PM  

  • This comment has been removed by a blog administrator.

    By Blogger bad S06, at Wed Oct 18, 04:43:00 AM  

  • 1) Mus ngan Spider aku kenal...
    2) Camner aku tak der simpan gambar masa marching ni. Yeah aku ingat lagi masa Mary buat split... Baru aku ingat mana dpt windbreaker tu.
    3) Wah Mary cantiknya pakai kebaya. Meling tu apa citer sekarang?
    4) Apa nama mamat dlm gambar "SO6’s (guys) kumpul depan siswa sebelum pegi sunway lagoon utk ajar mary berenang" dok sebelah Hafiz tu? Dia ada dlm gambar "Kat stadium shah alam. Upacara kira panjang banner kat stadium shah alam by Malaysia Book of Records
    " sebelah Zulhisyam..
    5) Byknya gambar kat gerai H.U.C.S (baca terbalik) ni.
    6) Sbb Global Expression Banner tulah the one and only time aku pernah masuk stadium Shah Alam.
    7) Tidakkkk...kenapa ko post gambar yg Gay tuh???? Memalukan maruah sekolah!
    8) Hafiz S06 tu apa citer? Mary, ko taknak tulis apa-apa pasal diri ko kat blog ni ke?

    By Blogger bad S06, at Wed Oct 18, 05:25:00 AM  

  • kechik - ni mesti ko lebarkan gambar aku, and maintain gambar ngko..

    amy - perasan. aku explore jauh sket..hehehe (statement tak laku kot?)

    bad - (aduh byknye soalan...)

    3. mary skang lagi daring dari kebaya baddd...
    meri, citer pasal meling hang tu..

    4.nama dia arif fadhilah hadrun.
    seorang programmer terkemuka kot. gambar kat stadium tu dia tepi sekali, sebelah bruce (fakhrulakamal) bukan syam

    5. tak payah la re-explain . aku dah tulis skalu je dlm blog.hilang le saspen

    6. sian hang...aku tau hang inferior, tak pun jeles....and just be ignorant dgn stadium hebat tu

    7. itu gambar audio drama ala2 brokeback mountain . sebelum kena tembak aa..weh, sapa ada tape tu? mary? digitizekan laaa. ap anak malu..dah memang kat tahap tu maruah skolah pun..hehe..skolah aku takkk...

    8. hafiz baharudin aku tak tau apa citer...mary citer la pasal ko dan anak2......anak2 kucing. dan pasal meling, dan pasal ex ko tu dulu ke...aku pun tak kenal betul2

    By Blogger abu_harraz, at Wed Oct 18, 07:27:00 AM  

  • hahahaahha hampeh.. weh nanti aku komen.. streamyx aku tgh giller nih..

    By Blogger PrincessRen, at Wed Oct 18, 03:40:00 PM  

  • Kekeke Pyan..bleh ah geng dgn ko..aku pun tak laku kat PPP dulu muahahah

    By Blogger Amy, at Wed Oct 18, 10:08:00 PM  

  • aku geng ngan suma orang...
    CUMA..
    semua orang tak geng ngan aku..hahaha (kes hidung tak mancung pipi naik keta sorong kat pasar borong beli ikan siakap senong yang tak pandai berbohong)

    By Blogger abu_harraz, at Thu Oct 19, 08:55:00 AM  

Post a Comment

<< Home