ADP3 REUNION: there is always a first time

Tuesday, October 03, 2006

MANA YANG LAIN?

Senarai nama xADP3ians yang telah mengisi dan menghantar borang biodata. Takkan hanya 61 orang je kot. Yang lain-lainnya camner? Tak de hajat ke nak isi borang tu?

DRAFT LIST.
Some names may have not been included by mistakes. My apologies.


NO. NAME UPP CLASS
1 Ahmad Sharilamin bin Ahmad Bakeri S03
2 Aida Yuhani binti Ahmad N03
3 Al-Jefri bin Habib N05
4 Aman Mohd Ihsan bin Mamat S11
5 Amilia binti Abdul Hadi N03
6 Azhan bin Abdullah S08
7 Azlan bin Daniel S08
8 Azlul Adilah binti Zaghlol NA
9 Azrul Sani bin Ibrahim N04
10 Badrul Hisyam bin Ab. Lah Sani N01
11 Fairul Azmir bin Abdul Aziz S04
12 Faiz bin Fadzil S04
13 Farah Merican binti Isahak Merican N02
14 Ghazari Amri bin Sanusi N01
15 Hanis binti Abdul Wahid S01
16 Hasnizal bin Jamaluddin N08
17 Hasry Zai bin Ibrahim N05
18 Hazianti binti Abdul Halim N03
19 Hazrin binti Rashid N03
20 Hiemash Erdawathy binti Hussain N05
21 Irwan Nizam bin Ismail S08
22 Juliah binti Mahmud N06
23 Kazarul Izzham bin Nordin N06
24 Khairun Darwina binti Khairuddin S01
25 Lailatul Akma binti Mohd Shukor N06
26 Mas Akmar Rizal bin Mansor N02
27 Mazran bin Esro
28 Mohd Azrul bin Ahmad S03
29 Mohd Faizal bin Zainoldin S11
30 Mohd Huzaizi bin Ahmad N04
31 Mohd Kamaruddin bin Abd Hamid S04
32 Mohd Noramdzan bin Mohd Yusof
33 Mohd Samiri bin Mat Daud
34 Mohd Zairi bin Ishak
35 Muhamad Sadry bin Abu Seman S11
36 Munirah binti Khamarudin N04
37 Murniati binti Mokhtar N08
38 Nadhrah binti Abd Rahman N03
39 Nadia binti Badarudin N04
40 Nazif Emran bin Farid S01
41 Noor Izuna Riza binti Ismail N02
42 Nor Azrina binti Zakaria N01
43 Norliana binti Abdul Rahman S08
44 Nur'Aniza binti Nuruddin S10
45 Nurazlin binti Kamarudin N03
46 Nurmyza binti Mohd Yunus N05
47 Nurul Huda binti Muhamad Sharif S10
48 Rafeeza binti Rahim S08
49 Rosnah bin Md Romli N06
50 Salisa binti Salleh N01
51 Shareen Azua binti Samat S08
52 Shareen Sikayun Hiu N01
53 Shukri Nizam bin Rosli S06
54 Siti Nor Azeanti binti Mohd Aris N05
55 Sonya Natasya binti Rashid N06
56 Syahrul Nizar bin Razali N06
57 Wan Nuradiah binti Wan Mohd Rani N01
58 Yaszrina binti Mohamad Yassin S03
59 Zalina binti Abd Razak S07
60 Zulhisyam bin Salleh S06
61 Zulkurnain @ Yusri bin Abdul Wahab N03

19 Comments:

  • ghaz.. me name takde binti dalam passport or dalam surat beranak or dalam IC..

    sekian terima kasih.

    By Anonymous shareen, at Tue Oct 03, 08:51:00 AM  

  • Ghaz...Rosnah Md Romli jek. Tolong delete kan bin tu k. Aku ni kaum hawa bukannya adam le.

    Thanks Ghaz

    By Anonymous Rosnah, at Tue Oct 03, 08:55:00 AM  

  • ghaz.. aku class SO6 la..
    Mohd Zairi Ishak

    -apai-

    By Anonymous Anonymous, at Tue Oct 03, 08:58:00 AM  

  • This comment has been removed by a blog administrator.

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Tue Oct 03, 10:27:00 AM  

  • kat mana aku nak hantar ghaz?

    By Blogger pyan, at Tue Oct 03, 01:07:00 PM  

  • eh.aku n ihsan tak de lagi eh.. i tot ihsan nak give details of us dulu.. hmm... kat mana nak dload form... aku pegi kat link tepi tu mcm takde apa2 nk dload jer...

    By Anonymous Ayu, at Tue Oct 03, 01:16:00 PM  

  • ayu, dah. aku dah betulkan link tu. can download now. sorry.

    aku memory lapse. info laki ko kasi mana aku letak pon tatau.

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Tue Oct 03, 01:24:00 PM  

  • koleq: hantar kat aku boleh. atau kat adp3reunion@yahoo.com pun boleh gak. dua2 aku check pun.

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Tue Oct 03, 01:25:00 PM  

  • wei ghaz... penat aje aku hantar bio form aku... tapi nama aku pun takde... ceh...

    By Anonymous azizul, at Tue Oct 03, 02:40:00 PM  

  • kalau buat gathering nanti ghaz,.. pilih tempat besar2 sikit.. stadium bukit jalil ke..
    sebab:

    1. sekarang dah 61 org.. ada yg tak register lagi tu..
    2. majoriti dah kawin,.. mesti bawak anak bini..

    so dari calculation aku la kan..
    (husband+wife+anak sorang) = 3 orang
    so grand total = 61 x 3 =183 org

    p/s: tu tak campur maid dgn anak 2-3 ke..

    yg benar
    -apai-

    By Anonymous Anonymous, at Tue Oct 03, 02:42:00 PM  

  • oi..ghaz...
    tu "pyan" al jawa lah...

    aku dah hantar kat hang lama dah..apsal nama kau takdak????
    ni belum kes bayar duit ni,baru kasik nama dah hilang...bahye ni..

    By Blogger abu_harraz, at Tue Oct 03, 02:46:00 PM  

  • IKLAN : Nabi Muhammad nama dia ialah Muhammad BIN Abdullah....

    By Blogger abu_harraz, at Tue Oct 03, 02:48:00 PM  

  • pyan koleq: ada. aku terlupa utk forward kat aja. aku tercampur dlm banyak2 email aku tu. my apologies.

    apai: betoi tu. besides stadium bukit jalil tu, ada lagi cadangan tempat lain tu.

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Tue Oct 03, 07:35:00 PM  

  • haa..nama aku pun takde..aku dah fwd kat ko kan ghaz?ingat x..awal2 lagi aku dah submit:P anyway, aku dah update kat list yg aku dpt..hehe update sendiri jelah;-)

    By Anonymous mas, at Tue Oct 03, 10:13:00 PM  

  • ghaz, kalau bukit jalil tak leh, buat kat koleq je..macam batch aku buat 10 yrs reunion...lagi sempoi..edward tepen tak best

    By Blogger abu_harraz, at Wed Oct 04, 07:41:00 AM  

  • kita buat dekat hall pp or dekat gym PPP... lepas tu makan dekat cafe pakcik perogol

    By Blogger JohnLabu, at Wed Oct 04, 09:01:00 AM  

  • kalau nak masuk gym ppp, contact nik fadzli .. dia ada ada kunci duplicate kot.. sebab dulu dia yg pegang kunci... tiap2 hari angkat besi beb..

    -apai-

    By Anonymous Anonymous, at Wed Oct 04, 09:15:00 AM  

  • aku pun ada kunci gym jugak..tapi tu lepas adp...gym masa tu kat blok 13 (HEP)

    By Blogger abu_harraz, at Wed Oct 04, 09:20:00 AM  

  • jangan per caya hasnizal . dia tipu duit saya banyak dah . semoga allah membalas segalanya nanti .

    By Anonymous Anonymous, at Thu Nov 13, 10:21:00 PM  

Post a Comment

<< Home