ADP3 REUNION: there is always a first time

Friday, October 06, 2006

Wajah Kesayangan Hamba (40)

Entry Curi Gambar Orang

Bad SO6


Maaflah, puasa2 ni aku tak tahan godaan nak jadi orang baik2. Aku curik gambaq2 ni dulu. Aku tunggu dari si bad so6 tu, tak gak timbul2 dia nyer email. Gasak je la. Nak marah aku? Wachaaaaa ...

Ha .. tak reti2 lagi nak antar update kat aku bad so6?

Ngan isteri kesayangan dia

(ghaz: aku notice lah kan, most of our batch ni, kalau kawen suka sangat baju kaler ungu)

Ngan anak kesayangan kesayangan dia

Ngan binatang kesayangan dia

Letih aa nak tempek banyak2. Nak tengok lagi gambar pelbagai pesyen rambut, klik je kat sini.

Special mesej utk Pyan Koleq:
Aku serahkan kat ko untuk ulasan selanjutnya.

6 Comments:

  • Pengkritik pertama mengulas:

    Rambut tu takde fesyen mawi ke? macam fesyen rambut faisal senyum sokmo je..

    binatang kesayangan bad tu sebenarnya tasmanian devil...yang dalam gambar tu makanan kesukaan dia..sebelum dipancung kepala ala2 ayam wan pekzah.

    baju kaler ungu memang utk org yang lahir tahun ular....

    aku ngantuuukkk...takde idea la plak nak ulas panjang2..tunggu komen dari empunye diri....

    over to you bad alam shah bukan putrajaya.

    By Blogger abu_harraz, at Sun Oct 08, 01:08:00 AM  

  • fesyen rambut mawi ada tapi masa kat ITM Penang (tgh frust). binatang tu ialah Koala bkn Tasmanian Devil, kalau tasmanian devil dah lama aku kena cakar... baju ungu tu masa photoshoot kat studio je, masa majlis kahwin kat kuching aku pakai beige ngan gold songket, kat terengganu light blue songket...

    By Anonymous bad S06, at Tue Oct 10, 07:15:00 AM  

  • woi bad,
    aku tau benda tu beruang koala...aku nak kata, beruang koala tu terlalu kiut, tak sesuai utk ngko...ko bagus tasmanian devil je...

    By Blogger abu_harraz, at Wed Oct 11, 07:41:00 AM  

  • gorgeous.. macam crocodile hunter la pulak engko bad..

    By Anonymous Anonymous, at Wed Oct 11, 04:08:00 PM  

  • Err thanks for the compliment anon. I assumed it was for me not the koala he he...

    By Anonymous bad S06, at Fri Oct 13, 04:49:00 AM  

  • it was for the KOALA
    -anonymous-

    By Blogger abu_harraz, at Fri Oct 13, 10:47:00 AM  

Post a Comment

<< Home