ADP3 REUNION: there is always a first time

Monday, October 16, 2006

Wajah Kesayangan Hamba (42)

Hazrin Rashid (NO3)

Amy NO3 wrote:

She was one of my closest friends masa kat ESL dulu, pegi mana2 jer berdua. Dlm class pun, she sat next to me. Dulu dia roommate Zied, Rina, Yasz.. dia kat PPP tak lama, then sambung kat ITM Shah Alam doing Tourism. Lepas grad, dia keje dgn Tourism Malaysia, sama tempat keje dgn Kaza (N04). Dia dah ada 2 daughters, yg sulung Ika, yg second Nana.


Jie with her two lovely daughters

Ika & Nana

9 Comments:

  • alamak...
    yang ni tak kenai la....
    hi..nama saya supir...
    selamat berkenalan

    By Blogger abu_harraz, at Mon Oct 16, 07:15:00 AM  

  • Tu ah ko Pyan.masa ko dok ushar Zied, ko tak perasan la roomate Zied ni ye? Ngeh ngeh ngeh

    Aku yg suka comment
    ~Amy~

    By Blogger Amy, at Mon Oct 16, 09:35:00 PM  

  • aku bkan ushar kat bilik..
    aku pun agak-agak jugak nak ushar..takde sampai ke bilik...hehe

    By Blogger abu_harraz, at Tue Oct 17, 07:27:00 AM  

  • kuwang hasam ah..naper apa aku comment ko mesti nak balas balik? iSkk.. geram den

    By Blogger Amy, at Tue Oct 17, 08:22:00 PM  

  • Lillahi ta'ala.... aku confuse... patut pong cam pernah nampak.... malu lah pulak rasanya.... satu agency..... lagik

    By Blogger Kaza, at Wed Oct 18, 09:24:00 AM  

  • Tu ah ko Kaza..Jie dah citer lama dah dgn aku..dia kata ko tak kenai dia..apa daaa, kelas sebelah menyebelah pun tak tau.. dah, dah pegi tego dia ehehe. Dia sebilik dgn Zied dgn Rina dulu.

    By Blogger Amy, at Wed Oct 18, 10:14:00 PM  

  • amy ko ni pengacar jejak kasih ke jejak kaza?

    By Blogger abu_harraz, at Thu Oct 19, 08:51:00 AM  

  • Yer la... nanti jumaat nie division aku buat majlis berarak to all the divisions kat tourism nie... nanti aku gi tegur dia..... hehehe....

    By Blogger Kaza, at Thu Oct 19, 09:12:00 AM  

  • mana bleh jejak kasih la Pyan..kaza pun dah kahwin..gilO. Hehhe biasa la aku suka merapatkan kembali silaturrahim..
    Macam kita la..dulu tak pernah bertegur, sekarang dah bleh bertegur kat sini eheh.

    Kaza..ehhe aku jumpa dia nanti hari ni buka posa sesama..nanti aku tanya dia ko tegur ke idak eheeh

    By Blogger Amy, at Fri Oct 20, 03:04:00 PM  

Post a Comment

<< Home