ADP3 REUNION: there is always a first time

Wednesday, November 08, 2006

Wajah Kesayangan Hamba (43)

Emmi Farina Ramly (NO6)

Emmi Farina Ramly keje ngan Bank Islam Jalan Sultan Ismail, KL dan tinggal di Kota Damansara. Dalam email, dia cakap: "anak dah 3, tahun ni jer aku tak productive". Insya Allah, tahun2 depan ada rezeki apa salahnya :~)

  • Muhammad Aqeel Faiz - 3 tahun
  • Nur Aqeela Balqis - 2 tahun
  • Nur Ateera Nadia - 1 tahun

Keluarga Bahagia ...

Bersama suami tercinta: Mohd Asmira bin Asli

13 Comments:

  • Alamak..apsal tak kenal ni?
    dulu kelas mana? muka lain kot?

    By Blogger abu_harraz, at Wed Nov 08, 08:37:00 AM  

  • dulu kelas n06.. aku kenai tapi rasa rasa macam tak kenal tapi ghaz sure kenal

    By Blogger JohnLabu, at Wed Nov 08, 10:44:00 AM  

  • emmi with 3 kids!!! wow!! makin cun!

    By Blogger cikPijah, at Wed Nov 08, 12:02:00 PM  

  • huih emi.. keluarga bahagianya... eh betullah ari tu kita jumpa kat sogo kau kata aku nanti dpt anak pempuan... mmg dah sah la pempuan...

    By Anonymous Anonymous, at Wed Nov 08, 01:10:00 PM  

  • izwa : lupa nak bagitau nama second child aku nur sarah batrisya

    By Anonymous Anonymous, at Wed Nov 08, 01:10:00 PM  

  • Comeynya anak2 ko...mesti si Emmi kata "Mestilah..macam mak dia" eheheh

    By Blogger Amy, at Wed Nov 08, 10:52:00 PM  

  • This comment has been removed by a blog administrator.

    By Blogger Inn, at Thu Nov 09, 10:37:00 AM  

  • Emmi NO6: heheh...kesiannye aku, ramai tak kenal. maklumlah aku dulu comot, kini cun dan cun selamanye. aku tak ler sefemes cam yang lain. Yang aku tau duduk kat ceruk class NO6. lagi pun aku ni pemalu, tapi skrang tidak lagi.

    Izwa, terer tak aku bab teka anak ni...experience mummy of 2 baby girls. Bila nak lunch sama? opis aku dah pindah kat Maju Junction. Dekat giler ngan Sogo.

    Amy...jom g ikea. G lepas keje nak?

    John, ko tak kenal aku yer...dulu aku penah nyibuk korek rahsia dari ko...hehehe malu gaban.

    By Anonymous Anonymous, at Thu Nov 09, 01:04:00 PM  

  • IKEA?? eheheh aku ghaser muka aku dah cop IKEA dah..lepas keje? bleh, bleh..Jumaat la beb best sket..aku abis keje 5pm..
    Betulla ko cakap Emmi..dulu ko pemalu, sekarang tidak lagik..cam bertih jagung jek dok pot pet pot pet..ehhehe

    By Blogger Amy, at Thu Nov 09, 09:37:00 PM  

  • erkkk? ang korek apa ngan aku? syyyyyyyyyyyy!! diam! aku pun malu.. errr camna aku boleh lupa?

    By Blogger JohnLabu, at Fri Nov 10, 10:09:00 AM  

  • Emmi...nih aku jue si kembar isma kalau ko ingat lagik lah...kita sekelas lah...aku penah pi umah ko masa kat sri damansara...tak salah aku ko keja kat jusco time tuh...aku pi ngan azira kot n amy/aiza...lama dah time tuh ko pegnen anak sulung...ko buat umah tebuka kot....yg aku tau aku pi makan kat umah ko....ramai gaklah org yg datang....kihkihkih

    By Anonymous Jue, at Mon Nov 13, 05:12:00 PM  

  • Emmi NO6: Hi Jue...lamanye tak jumpa.Aku ingat la kat ko.Mcm ne gaknye ko skrang kan? Aku pun lama tak jumpa Azira. Ko kenal Aidi Yusri tak? Masa open house umah aku dulu tu, Aidi pun ada. Still gak keep in touch ngan Aidi (best pren nih).Skrang aku dok kat Kota D'sara, klu rasa nak dtg beraya tipon la aku. Aku dah 2 thn berenti Jusco, penat keje tuh. Join bank ni relax sket.

    Amy...aku ingat aku je femes kat Ikea coz tu je la tempat aku lepak. Hubby keje kat area situ. pe pe hal, rindu ke senang nak contact.hehehe

    John.. heheh ingat pun ko. malu aku, tapi aku dah citer kat hubby. hehehe

    By Anonymous Anonymous, at Wed Nov 15, 03:53:00 PM  

  • john yang pelupa setelah dikorek korek..

    By Blogger abu_harraz, at Thu Nov 16, 11:42:00 AM  

Post a Comment

<< Home