ADP3 REUNION: there is always a first time

Saturday, May 05, 2007

Mana la korang ni suma ...

Apsal semua senyap sepi. Nampak gayanya reunion tahun ni tak kan ada la kan ..

anyway, aku dah berbulan2 balik ke malaysia ni dah
dah start keja start 1 april kat bank negara

apa2 korang nak contact, atau kalau2 teringin gak nak buat reunion, contact ler aku

ghazari at bnm dot gov dot my
03 - 2698 8044 ext 8570
012 238 1616

6 Comments:

  • Weh Ghaz, dah balik senyappp jek ek? Aku pun rasa reunion ni macam tak jadik, not yet at least. Takpe, jom kita buat mini reunion jek. You owe me and Aje teh tarik kan? kan? kan? :D

    By Anonymous Amy, at Sat May 05, 06:12:00 PM  

  • tak de rezeki kot amy nak buat reunion la ni. tak pe, nanti bila aku buat 'house warming' dalam masa terdekat (dalam sebulan dua jugak tu) nanti aku ajak le korang2 yang nak datang ke mini reunion tu .. kalau ramai2 kita buat pot-luck je ekkk ...

    duit pound aku dah abis ... kehkehkehe

    By Blogger Ghaz Sanusi, at Sat May 05, 06:33:00 PM  

  • Bleh, bleh pot luck.. aku cop dulu nak buat dessert (sebab aku malas maasak)..ahahah

    duit ringgit malaysia aku pun sokmo abis :D

    By Anonymous Amy, at Sat May 05, 07:04:00 PM  

  • weh ghaz,
    sakit gout ko tu dah baik ker? 'misi' apa khabar?
    alhamdulillah aku dah dapat baby, 38 hari yg lalu, adam arif nama diberi.

    wakdol hai

    By Blogger AHBB, at Mon May 07, 09:46:00 AM  

  • Alang2 nak buat majlis..kita gather lepas raya je lah...2in1- open house raya + mini reunion..kita pilih tempat somewhere in KL-umah org ke (mcm umah ko) or any restaurant yg blh accomodate 30-40 people.

    By Anonymous nut aka Nadhrah, at Wed Jun 06, 08:38:00 AM  

  • jom arr wat gath...baguihlah dah semakin ramai masuk facebook:-)pas nih leh wat reunion plak;-)

    By Blogger Mas Rahim, at Sat Jul 05, 09:16:00 AM  

Post a Comment

<< Home