ADP3 REUNION: there is always a first time

Tuesday, January 20, 2009

tetiba teringat kat Olan

michael Olan, he looks older, but there's no doubt that this is him.

7 Comments:

  • Apa lah Mary.....gambar michael olan pun kau nak cari...publish kat internet pulak tu.....aku ingat dia pernah ajar c++....heheheh.....

    By Anonymous Wak Rin, at Tue Jan 20, 06:52:00 PM  

  • ET, mmg betul tu Olan. Hehe takleh lupa masa dia patah kaki ngajar kita C++. Selamba jek buat lawak panggil dia kura-kura jalan lambat dengan assuming dia tak paham Melayu. Ropa2nya paham... haru haru hehehe

    By Anonymous wanf, at Wed Jan 21, 10:07:00 AM  

  • wak rin, ekcli ET lah yg post nih.. hahahahaha...

    aku mana ada masa cari michael olan lah oi.. LOL

    By Blogger PrincessRen, at Wed Jan 21, 11:48:00 AM  

  • Paling best yang aku ingat..
    Masa C++..
    Si Olan tu tulih..

    "Pubic" instead of "Public".
    Aku ngan Eddie dah habih control dah tahan gelak....tapi benda dah merebak ke seluruh kelas.

    Mikey Olan pun dah perasan...apa yg orang gelak2 nih?
    Dengan laju dia menoleh ke white board..dan ternampaklah perkataan "Pubic" itu...dan sekonyong konyongnye di tukar dengan penuh selamba menajdi "Public"

    Oh C++....
    Public jadi Pubic
    Tu yang dapat C - tak berkat!!!

    By Blogger abu_harraz, at Fri Jan 30, 11:16:00 PM  

  • WanFA, Iti, Jawa, Sad jangan ulangi kesilapan sama. Tapi kalau nak buat lawak takpe...Jawa je kot yang sanggup buat lawak cam tu.

    By Blogger abu_harraz, at Fri Jan 30, 11:18:00 PM  

  • Bahram Abedi
    E-Mail: bahram@uniten.edu.my
    Telephone: 03 8921 2292

    Real-Time Event Trapping and jumping to the State using Low Level OS BIOS Calls.(State transition and Low Level Interrupts)
    Parallel Event Trapping and Parallel/Concurrent Event Handling in loosely woven Multiprocessor Systems.
    Applications of Cognitive Approaches in Education. Back to the old "Cognitive Concept Space", distancing fromB ehavior Enforcement!

    By Blogger abu_harraz, at Fri Jan 30, 11:29:00 PM  

  • Hheheh zaman dulu dulu, insyallah encik abu_harraz kami akan berhati hati....

    By Anonymous Sad, at Tue Feb 24, 12:53:00 AM  

Post a Comment

<< Home