ADP3 REUNION: there is always a first time

Saturday, July 22, 2006

Pictures please...

hi friends... i'm collecting old pictures and will be uploading it here from time to time. please email the pics to princessren@gmail.com . tak kisah lah gambar camner (jgn gambar tak senonoh dah laaa.. hihik...) .. gambar kahwin, anak-anak, girlfriend/boyfriend, reunion, gambar lama, meh email kat aku yek. Bring back all the memories, people.. bring back the memories... sekian terima kasih.

Yang menjalankan tugas, (takut ghaz marah.. hahaha.. ghaz jgn marah no) : Mary

3 sekawan yang online sampai ke malam, usaha dalam menyatukan semula ADP3 yang dah lama menghilang.., yippee...

....it's a small world after all....

1. Just found out that ghaz (n01)'s brother is married to karimi (s02)'s counsin.
2. Nadhira (s02) pulak is Jawa (s02)'s aunt.
3. Nona (n02) is related to Johan (s01). They're cousins kot.
4. Yusniza Yusoff (no1) and Nadiah Abdul Mukhti (no2) are cousins.

Ada lagi ke? Tu je kot.....



-- 2 entries in a row! yeah yeah, i'ma blogwhore tonite --

Wajah kesayangan hamba (4)


S02 reunion

Anymore mini reunions? sini mari!








Pics were taken during a bukak-posa-lepak + tgk-documentary-hantu gathering at nita@chubby's house, Oct 2004...yeah yeah, that was a long time ago...but this is to compensate for our missing a fellow s02's kenduri doa selamat tonite (sorry jawa, cant make it), plus, it's about time tht i add something here, nanti kang kena sound lak dengan ghaz.

Thursday, July 20, 2006

Ways to contact

For info!


x-ADP3 mailing list : http://groups.google.com/group/ADP3-PPP
email me if you like to receive emails from this mailing list

ADP3 Reunion email account: adp3reunion@yahoo.com

if everything else fails, email me: ghazsanusi@gmail.com
yea, free promo lagi. kan pipot kan.

cheers! yam seng!


Wednesday, July 19, 2006

Wajah kesayangan hamba (3)



Hik. Hik. Hik. Retro. Retro.
Curik gambar2 atas ni dari blog
cikPijah Melalut Lagi.
Gi lah baca kisah2 retro Raff tentang zaman2 ADP3 dulu kat blog dia tu.

And, hi to all cikPijah's friends from all of us.

Bila nak ber-reunion? Di mana?

MMM .. tak pastilah berapa orang yang akan baca mesej ni. Tapi, sebabkan dah tanggungjawab aku tuliskan jugalah.

Dah 4-5 orang tanya bila tarikh reunion ni nanti. Mula-mula aku malas nak decide, nak biarkan Committee je decide nanti. Tapi, malangnya committee pun tak tertubuh2 lagi. Yang volunteer pun, berapa kerat sangatlah. So, here we go with the multi-million dollar question.

Aku nak tanya ni: ada sapa2 nak cadangkan bila tarikh yang sesuai yang boleh kita ber-reunion ni? Kalau boleh, lepas bulan April 2007 lah. Ni betul2 self-fish nyer reason. Ikut plan aku balik Malaysia bulan March 2007. Tapi, kalau korang sepakat nak buat awal pun, Aiman tak kisah. :P

Another thing, kalau nak cadang tarikh tu, cubalah cari tarikh yang ada cuti panjang hujung minggu. Nak kasi gak geng2 yang tinggal di luar Kuala Lumpur/Selangor masa yang cukup untuk travel dan rehat.

Another thing is, kalau nak ber-reunion ni, di manakah tempat yang paling sesuai? Tapi, itulah bentuk program yang korang nak pun, korang masih lagi tak kasi tau. Nak a la formal dinner ka? A la family day ka? Atau cam ner?

Aku mengamalkan dasar autokratik terpimpin. Iyalah, dalam2 aku gila kuasa tahap langit ke tujuh, nak gak kenkadang itu dengar cadangan2 orang lain gak. So, ringan2kan jari jemari tu memberi cadangan.

Tuesday, July 18, 2006

Cerita tentang kawan-kawan



Two Malaysians Bag Prestigious French Aeronautics And Space Award

... one of two recipients is our fellow ADPian

Aman Mohd Ihsan

KUALA LUMPUR, Oct 8 (Bernama) -- Two Malaysian engineers have been awarded the French Aeronautics and Space Industry Awards 2004 (FASIA 2004), for their outstanding achievement during a 15-month training stint at the Aeronautic and Space Institute (IAS) in Toulouse, France.

Mejar Ilime Ibrahim of the Royal Malaysian Air Force (RMAF) and
Aman Mohd Ihsan Mamat from MARA University of Technology (UiTM) received their awards together with 45 other engineers and managers from 22 countries on Sept 23 in a ceremony at the IAS campus.

Malaysian Ambassador to France, Datuk Hamidah Mohd Yusoff, Defence Attache Kapt Musa Omar, IAS Director General Herve Schwindenhammer and other key figures of the aerospace industries were among those present to witness the award presentation.

The Malaysian Embassy in France said in a statement Friday that Mejar Ilimie also holds a masters degree in Satellite-based Communication, Navigation and Surveillance, from the Ecole Nationale de l'Aviation Civile (ENAC) while
Aman Mohd Ihsan, a lecturer at UiTM, graduated with a Masters of Aeronautics and Space Engineering degree.

Created in 1998, the FASIA award is an international and prestigious award of the world aerospace sector given annually to future leaders for their exceptional professional engagement and merit, the statement added.

ADP3 Reunion


Dear all,

Please help to distribute the ADP3 Reunion Announcement Poster above to fellow ADPians.


You can:
- forward the announcement poster above to other ADPians
- put it up on your blog/webpages


Personal 'Thank You' note
Thanks Zul for designing the poster above.