ADP3 REUNION: there is always a first time

Thursday, September 21, 2006

Wajah kesayangan hamba (37)

BLEND & ALON


Want to read more? Click the banner below to be redirected to their blog.

MARHABAN YA RAMADHAN

Tuesday, September 19, 2006

Wajah kesayangan hamba (36)

Hi all,.. First of all, seronok giler aku bila dapat tau ada blogspot adp3 nie.. itupun budak adp4 yg bagitau kat aku..

Seperti yang dijanjikan, nie update pasal diri aku..

Nama aku Mohd Zairi Ishak aka APAI. dulu dalam kelas S06.. Ramai yg tak kenai kot sebab aku pun bukan nyer glamour macam Ghaz tu (jgn mare ghaz)..... aku satu kelas dgn mary, bad, sufian, arni, abas, dan yg lain2.. (sorry tak ingat nama).. housemate aku pulak dgn mat top, wak jai, ali, and nik fadzli. Si adib and bagong(SO1) pulak selalu lepak bilik kitaorang.. Masa gawat dulu, lepas PPP aku pergi USM kat Tronoh,.. ada jugak beberapa bebudak adp3 yang pergi sana.... yang aku masih ingat (zulhisyam salleh, meor, shahrul, herman, saliza )

Aku skang kerja kat Cyberjaya… dah 2 kali tukar keje.. carik pengalaman baru,.. lepas grad dari usm aku kerja kat Marconi kl.. lepas keje 3 tahun, aku pergi Timedotcom pulak,.. and lepas setahun, here I am.. kat cyberjaya nie.. Antara bebudak adp3 yg pernah aku jumpa:-

1. Rudy – jumpa kat cyberjaya
2. ayam – jumpa kat airport miri
3. bruce – jumpa kat airport miri jugak
4. zulhisyam – jumpa kat kl. Dia kawin dgn org kelang,.. anak dah 2 dah kot..
5. meor, shahrul, herman, saliza – jumpa masa kat usm dulu

Aku kawin pada 26/11/04, and ada sorang daughter (batrisyia balqis - baru 9 bulan). Wife aku hafizah hanim... aku kenal masa keje kat marconi dulu. And seperti biasa, aku masih maintain macam dulu,.. orang kata lepas kawin badan mesti naik, tapi tak jugak la.. perut aje naik sikit..Nie ada gambar family aku… and kat ppp enjoy!!

Itu aje update aku setakat nie.., kalau korang ada apa2 aktiviti, jgn lupa bagitau aku..(zairi_ishak@hotmail.com 013-397 5546).. insyallah aku join..tengkiu



gambar anak aku.. Batrisyia Balqis (skang dah 9 bulan)


gambar aku dgn wife aku...


dari kiri (aku,lupa nama,nik and bagong)


masa dinner kat hotel apa tah…