ADP3 REUNION: there is always a first time

Saturday, October 07, 2006

Fuyoo!!

Anak tukang masak ngan sushi buatan mama

Buat sushi sendiri tu! Fuyoo! Terliur aku nengok jap. Eh jap 'Jamie Oliver Kg Melayu Victoria', sejak bila laak laki ko minat makanan jepun2 ni semua? Bukan makanan dia nasi dagang ka? hikhik

Jom la pakat order ramai2. Kot2 cukuplah nanti tambang dorang balik beraya kat Malaysia ni nanti. Kesian la kat dorang, nak beraya di perantauan tu FIRST time. Karang nangeh pulak yang mak bapak. Anak2 okay ja. Anyway, komisyen aku 20% tau!

Friday, October 06, 2006

Wajah Kesayangan Hamba (39)

Ijan (NO1) & Nanie


Wedding Reception, 1 July 2006


Akad Nikah, 10 June 2006


Happy Birthday dear friends ...

* Azizul Rahman 3-Oct

*
Zulkurnain 6-Oct

*
Ezria 7-Oct

*
Noorhadie 11-Oct

*
Siti Nor Azeanti 11-Oct

*
Junita 14-Oct

*
Sonya 16-Oct

* ET 16-Oct

* Mary 21-Oct

* Nurazlin 23-Oct

*
Ahmad Suffian 26-Oct

*
Nadhrah 27-Oct

With sincere wishes that the coming year
be full of health, happiness and everything good for you.

Wajah Kesayangan Hamba (40)

Entry Curi Gambar Orang

Bad SO6


Maaflah, puasa2 ni aku tak tahan godaan nak jadi orang baik2. Aku curik gambaq2 ni dulu. Aku tunggu dari si bad so6 tu, tak gak timbul2 dia nyer email. Gasak je la. Nak marah aku? Wachaaaaa ...

Ha .. tak reti2 lagi nak antar update kat aku bad so6?

Ngan isteri kesayangan dia

(ghaz: aku notice lah kan, most of our batch ni, kalau kawen suka sangat baju kaler ungu)

Ngan anak kesayangan kesayangan dia

Ngan binatang kesayangan dia

Letih aa nak tempek banyak2. Nak tengok lagi gambar pelbagai pesyen rambut, klik je kat sini.

Special mesej utk Pyan Koleq:
Aku serahkan kat ko untuk ulasan selanjutnya.

Welcome new baby boy!

Announcing the birth of

MOHAMMAD IRSYAD ISKANDAR
BIN AMAN MOHD IHSAN

on Sunday, 17 September 2006
at 4.33 pm
weighing 2.93 kg

CONGRATULATIONS PAPA AMAN KORUP!

Wednesday, October 04, 2006

Kenangan Terindah (III)


Gambar beramai2 ngan ayam sembelihan. Yang aku ingat dalam gambar tuh : Huzi, Syah, Dzul, Mus, Arwah Bob, dan Kama. 2 orang lagi aku tak ingat. sorry


Gambar kelas aku lah beb : S10.Ehh meor... Ali tuh yang berdiri kat belakang aku tuh kan .

Berdiri dari kiri.
MOHD SAMIRI MAT DAUD (ali bachok), MEOR KHAIRUL MEOR IDRIS (meor), ZAIRY CHE AMAT, YUSOF MAT (mat cop), AZIZUL AZMAN RAMLI (june), WAN SALMAN WAN RAHMAT (mat saman), NOORHADIE SAMSURI (abng matt), MOHD ADDENEE NEESA (ode), FADZIR KAMARUDDIN (atok), HAFIZAN TARMIDI (boy), KAMARUL HISYAM OTHMAN (bib), ISMAIL MOHD JAAFAR (mael)

Duduk dari kiri:
Nurul Huda Mohd Sharif (KECHIK), Haiziah Abu (HAI), Waridah Abd Rahman, MUSTAFA KAMAL MUDA (Mus), Mr Conrad Nunis, Norizan Saleh (IZAN), Nur'Ainiza Nuruddin, Noraishah Othman


Kalau tak silap aku .. ni time dinner bebudak IT. aku ngan Jannah


Aku , Jannah dan Anis


Ina Razak, Azean Suheley, Hanum, and me.. itu je yang aku ingat. hahahah.. mintah mahap sape yg aku tak ingat nama tuh.



Konot, ET, Azad, Sadry, Mary dan aku .. muahahahaha.. control.. jgn tak control


aku dan 7 serangkai ( Fida, Erni, Jannah, Anis, Elli, Wan Faezah dan Eija)


time2 anak dara pingitan. ramai bebudak A-Level tuh. Geng2 'Q' aku.


Jujub(Tesl), aku, Nutt, Yazi(tesl) dan lagi sorang tuh aku lupa plak.. tapi budak tesl gak.



gambar parking lot depan blok aku . Blok depan tuh blok 8 kalau tak silap .. bilik aku tingkat 4 oooo.. jenuh menapak lebih2 kalau Ramadhan.. mana ade lif kolej kite tuhhh...



Acara makan2 di rumah Cik Naimah ( die dah jadi puan ke belum yek? ) ... Cik Naimah tuh lecturer IT kitorang le.



Minggu suai kenal bebudak ADP4 kalau tak silap aku .heheh.. time jadi akak2 OC.


masa projek DEBSIS sedili. aku ikut abang angkat aku memancing udang galah.. best .. wa cakap sama lu..



gambar aku memancing udang galah.. bestt gilerrrr


Geng2 masa kat sedili. dalam gambar tuh aku ingat izwa ngan Sabri (ADP5) je.


aku bersama family angkat di Sedili


Hah.. nih gambar makan ABC kat kedai depan rumah family angkat aku kat Sedili. Suffian Aljawa... adelah muke ko terselit gak dalam gambar nih. Suffian Al Gebu.. sorry lah gambar ko takde pulak dalam album aku .. nanti kat kampung aku cari lagi.


Sekian terima kasih.. enjoy viewing yeeee.... Pictures contributed by Kechik

Kenangan Terindah (I)

Tamrin Graduasi
- thanks Hanum SO6


Gambar time kursus ape ntah.. tapi konon2 nya untuk prepare diri sebelum ke obersi lah.. kite pun belajar lah sembelih ayam sendiri. Aku punye sembelihan cukup syarat ye.. takde reject2. tapi ade gak ayam2 yg direject sebab tak cukup syarat sembelihan. Ayam2 yg halal tuh ... dimasak dan dimakan...hahahah .. yum.. yum..

bergambar dgn ayam sebelum dikorbankan


****

Kursus Minda Waja
- kalau tak silap kat Klang


***

Inter-matriculation Centers Sports Carnival
(ghaz: suka2 je aku kasi tajuk .. ngeh ngeh ngeh)

Gambar nih aku confuse siket. Tak sure samada PEKIMA or PESUMA..
tapi tournament inter matric center, PPP konon nya matric center for ITM lah waktu tuh .


***


Sekiranya sambutan menggalakkan .. aku scan lah lagi gambar. Kelakar lah pulak tgk gambar lama2 nih ... sure tersenyum je bile imbas balas kenangan2 tuh.

Selamat menyambut Ramadhan untuk semua. Make use of this Ramadhan dgn memperbanyakkan amalan as though this is our last Ramadhan. Till we meet again Insya-Allah time reunion nanti. Ameen


Pictures contributed by Kechik

Kenangan Terindah (II)

413/7

Gambar bebudak rumah aku 413/7 , Maff, aku , Raff, Yus, Diba dan Aiza. Time nih kitorang kene buat persembahan untuk hari kebangsaan kat kolej. Nyanyi lagu ape ntah .. tak ingat aku.

***

Projek Desa Bakti Siswa 4 - Sedili, Johor

Dengan Izwa kat Sedili . Ada banyak gambar kat sedili ..
tapi tak scan lagi.. nanti aku scan dan upload.

****

Projek Desa Bakti Siswa 3 - Yan, Kedah


Aku dan Yati Daud bersama keluarga angkat kitorang kat Yan, Kedah.

Ghaz... gambar ko kat Yan. Kuruss je ko time tuh .. hehehhehe


Pictures contributed by Kechik


Tuesday, October 03, 2006

De good old days : ADP3 Commencement 1997

As promised, nih dia gambar2 masa commencement 1997. Only a few sebab tak sempat nak bawa yang lain2. Masa tuh rasa sedih giller sebab kita sumer dah nak fly. hehe... Bukan aper. Sedih sebab akan berpisah dengan kawan2 tersayang. Tak sangka few months later kita sumer rasa sedih because of other reason : tak boleh nak fly, hampeh. Anyway, i'll try to find gambar yang group tuh. Most of us were in the picture. Ok stay tune to the next 'De good old days'. Next : Talent Nite 97... ~mary~