ADP3 REUNION: there is always a first time

Saturday, September 09, 2006

Wajah kesayangan hamba (35)


As promised aku sertakan biodata aku yg ter latest. Aku sekarang dah jadi housewife sepenuh masa (for the time being) dan aku pun tgh giat carik kerja. Baru berenti kerja sebab dah boring working with same organization for almost 7 yrs (ni kira loyal jugak). Nak carik new place, new environment.

My son nama dia Danish Ramadhan Bin Ishak. Lahir on 8 Ramadhan 2004. get married on 31/08/03. Baru seoarang, tak larat....nak tambah lagi. Muka dia mcm muka husband aku (sorry, my hubby foto tak de- malu)..hehehe What else...tak tahu nak tulis panjang sebab dah biasa tulis in point form..

Ok..till then...

~ myza ~

Wednesday, September 06, 2006

Selamat Hari Jadi ke 29

Selamat Hari Jadi buat Puan Khairun Darwina Khairuddin or lebih dikenali sebagai K'on (SO1) yang baru menyambut hari lahir dua hari yang lalu.. 4th September 2006. Ter'belated' sikit :) .. Semoga bahagia disamping suami tersayang and your boy, Ahmad Dhani tercinta.

For other ADP3 yang nak buat birthday wishes kat sini pun boleh.. just email your wish to any of us and we'll try to publish your post for you.

In general.. Happy Birthday to all ADP3 September babies .. Semoga sihat dan panjang umur dan happy selalu ...